Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Νέες καταγγελίες: Άγριος ξυλοδαρμός επί σκηνής από τον γνωστό σκηνοθέτη – ηθοποιό

Ηθοποιός καταγγέλλει τον γνωστό θεατράνθρωπο για το ανελέητο ξύλο που του έριχνε επί σκηνής για δυο ολόκληρες σεζόν – Για υπόθεση άσκησης σωματικής βίας κατ’ εξακολούθηση κάνει λόγο ο δικηγόρος του θύματος


Εκτός από τις φρικτές καταγγελίες για επιθέσεις και απόπειρες βιασμού σε γυναίκες ηθοποιούς απο τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, μια νέα καταγγελία που έφθασε χθες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και αφορά σε ανηλεή ξυλοδαρμό επί σκηνής για δυο ολόκληρα χρόνια αποτυπώνει με τον πιο χαρακτηριστικο τρόπο την άγρια και σαδιστική πλευρα του γνωστού καλλιτέχνη.

Το θύμα υποστηρίζει ότι ο θεατράνθρωπος σε μια πολύ γνωστή παράσταση που ανέβηκε τις σεζόν 2013-2015, αντί να του ρίχνει θεατρικό «ξύλο», τον ξυλοφόρτωνε κανονικά, σε σημείο να αναγκαστεί να τοποθετήσει ειδικά επιθέματα στους ώμους του για να μην πονάει. Μάλιστα, πήγε και σε γιατρό και ζήτησε βοήθεια, προκειμένου να ανακουφιστεί από τους φρικτούς πόνους τους οποίους ένιωθε κάθε φορά που έτρωγε πανω στο σανίδι κανονικό ξύλο απο τον πρωταγωνιστή της παράστασης, ο οποίος, όπως φαίνεται, τον είχε μετατρέψει σε… σάκο του μποξ!

Αποκορύφωμα της βάναυσης συμπεριφοράς του ασυγκράτητου, ηθοποιού και σκηνοθέτη είναι το γεγονός ότι, όταν το θύμα διαμαρτυρήθηκε λίγο πριν το κλείσιμο της σεζόν για την κακοποίησή του, ο θεατράνθρωπος, ευρισκόμενος έξω απο ενα καμαρίνι, μπροστα στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων ηθοποιών και συντελεστών της παράστασης, όρμησε πάνω του και τον έσπασε στο ξύλο!

Όλα όσα φρικτά βίωνε ο ηθοποιός περιγράφονται αναλυτικά στην καταγγελία που κατέθεσε χθες Τρίτη στο ΣΕΗ
ο δικηγόρος του, κ. Γεώργιος Γεραρής, με τον οποίο επικοινώνησε το protothema.gr. Ο κ. Γεραρής επισήμανε ότι πρόκειται για υπόθεση άσκησης σωματικης βίας, η οποία γινόταν κατ’ εξακολούθηση επί σκηνής για δυο θεατρικές σεζόν, με αποκορύφωμα τον ξυλοδαρμό του ηθοποιού στα παρασκήνια ενώπιον μαρτύρων.

 

πρωτο θεμα

Shares