Παρασκευή , 24 Μαρτίου 2023

Νέες ανακοινώσεις ενισχύσεων και αποζημιώσεων καλλιεργητών και αλιέων

Κρόκος Κοζάνης: ιδιότητες και χρήσεις - Flora Mykonos Supermarkets

Συνεχίζεται η διαδικασία αξιολόγησης και άλλων αιτημάτων αποζημιώσεων, για τις οποίες με βάση τις εκτιμήσεις των αρμοδίων υπηρεσιών, τεκμηριώνεται ζημία για τους παραγωγούς.


Νέες ανακοινώσεις αποζημιώσεων σε καλλιεργητές ζαχαροτεύτλων, κρόκου Κοζάνης και αλιέων καραβίδας, ανακοινώθηκαν από την ομάδα εργασίας για το συντονισμό των αγροτικών ενισχύσεων.

Ειδικότερα, σε συνέχεια της λειτουργίας της ομάδας εργασίας για το συντονισμό των αγροτικών ενισχύσεων και αποζημιώσεων με τη συμμετοχή: Του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γ. Γεωργαντά, του υφυπουργού στον Πρωθυπουργό αρμόδιου για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, Χ. Τριαντόπουλου, του γ.γ. Δημοσιονομικής Πολιτικής, Θ. Πετραλιά, του γ.γ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Δ. Σκάλκου, της γ.γ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,Χριστιάννας Καλογήρου και του προέδρου του ΕΛΓΑ, Α. Λυκουρέντζου, προωθούνται μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας στο πλαίσιο του έργο της Κυβερνητικής Επιτροπής Κρατικής Αρωγής, και σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών, οι αποζημιώσεις καλλιέργειας ζαχαροτεύτλων στην επικράτεια, κρόκου Κοζάνης, θερμοκηπίων Μαραθώνα και αλιέων καραβίδας στη λίμνη Πολυφύτου Σερβίων Π.Ε. Κοζάνης.

Παράλληλα, συνεχίζεται η διαδικασία αξιολόγησης και άλλων αιτημάτων αποζημιώσεων, για τις οποίες με βάση τις εκτιμήσεις των αρμοδίων υπηρεσιών, τεκμηριώνεται ζημία για τους παραγωγούς.

Πηγή: naftemporiki.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares