Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Νεαρή έγκυος χτύπησε με ρόπαλο τον σύζυγό της

Τελικά η 26χρονη αποδείχθηκε ότι ήταν ο θύτης, καθώς ο 29χρονος σύζυγός της, κάλεσε την αστυνομία καταγγέλλοντας την 26χρονη, ότι τον χτύπησε με ένα ρόπαλο


Διαφορετική τροπή παίρνει το ενδοοικογενειακό επεισόδιο που σημειώθηκε στο Ηράκλειο σήμερα τα ξημερώματα, με θύμα όπως αρχικά ανέφεραν οι πληροφορίες, μία νεαρή γυναίκα. Οι πληροφορίες ανέφεραν αρχικά, ότι θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε νεαρή γυναίκα σε πάρκο στην περιοχή της Θερίσσου.

Τελικά η 26χρονη αποδείχθηκε ότι ήταν ο θύτης, καθώς ο 29χρονος σύζυγός της, κάλεσε την αστυνομία καταγγέλλοντας την 26χρονη, ότι τον χτύπησε με ένα ρόπαλο και με τα χέρια στο πρόσωπο και στο σώμα, τον έβρισε και τον απείλησε, μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή της Θερίσσου στο Ηράκλειο.

Η γυναίκα, η οποία διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, μετά το θερμό επεισόδιο, και αφού ο σύζυγός της κάλεσε την αστυνομία, μετέβη για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο, για τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος της, για ενδοοικογενειακή βία.

Πηγή: pentapostagma.gr

Shares