Πέμπτη , 11 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

Νεαρή άδειαζε συστηματικά το παγκάρι της… ίδιας εκκλησίας στη Μεσσηνία

Η 19χρονη ιερόσυλη είχε καταφέρει να αρπάξει συνολικά 510 ευρώ


Όποτε είχε ανάγκη από χρήματα, άδειαζε το παγκάρι της… ίδιας εκκλησίας στην κοινότητα Επισκοπή του Δήμου Μεσσήνης μια 19χρονη Ελληνίδα, που είχε διαπράξει τέσσερις κλοπές μέσα σε διάστημα δυο μηνών! Όμως, η τελευταία φορά που το παραβίασε, την περασμένη Κυριακή, ήταν και η τελευταία.

Η νεαρή ιερόσυλη έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Καλαμάτας, οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή της τα 300 ευρώ που είχε ξαφρίσει από το παγκάρι της εκκλησίας. Στην πορεία της προανάκρισης, μάλιστα, προέκυψε ότι, από τις 23 Απριλίου ως την Πρωτομαγιά, είχε διαπράξει ακόμη τρεις κλοπές στον ίδιο ναό, αρπάζοντας συνολικά 510 ευρώ. Η 19χρονη παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, που της άσκησε δίωξη για κλοπές κατ’ επάγγελμα.

Τρεις γυναίκες έκλεψαν πλήθος εμπορεύματα από μαγαζί

Γρήγορες στις κλοπές, όχι όμως και στην… διαφυγή, ήταν τρεις γυναίκες Ρομά ηλικίας 27, 28 και 29 χρόνων που ξάφρισαν διάφορα αντικείμενα και προϊόντα, συνολικής αξίας 613 ευρώ από ένα κατάστημα σε περιοχή της Πιερίας, το απόγευμα της Κυριακής! Οι “μακρυχέρες” που παρίσταναν τις πελάτισσες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Δίου– Ολύμπου, συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα προϊόντα που αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος. Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν΄
στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

 

πρωτο θεμα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares