Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Νέα “βόμβα”: Οι μάσκες δεν είναι αρκετές για προστασία από τον κορονοϊό ….

Ο Δρ. Fauci λέει ότι οι άνθρωποι πρέπει “πιθανώς να χρησιμοποιούν ασπίδες ματιών” για προστασία από το COVID-19


Οι Αμερικανοί δεν φαίνεται να χειρίζονται καλά τις μάσκες για να σταματήσουν τον κορονοϊό. Τώρα, φανταστείτε εάν άλλαζαν και οι οδηγίες προς το αυστηρότερο και οι αρχές ζητουάν επίσης “προστασία των ματιών” όπως ιατρικά γυαλιά για να σταματήσει η εξάπλωση του ιού…

Κατά τα φαινόμενος, ο Δρ Fauci προφανώς ετοιμάζεται να κάνει ακριβώς αυτό. Ο Άντονι Στίβεν Φάουτσι είναι Αμερικανός ιατρός που υπηρετεί ως διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων από το 1984. Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο ABC News, ο Δρ Fauci δήλωσε την Τετάρτη ότι σύντομα μπορεί να συμβουλεύει τους Αμερικανούς να φορούν «προστασία των ματιών» για να αποφύγουν τη μόλυνση από το COVID-19 καθώς οι θάνατοι ανεβαίνουν πάλι σε επίπεδα ρεκόρ.

“Εάν έχετε γυαλιά ή ασπίδα για τα μάτια, θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε”, είπε ο γιατρός, προτού προσθέσει ότι δεν συνιστάται καθολικά, “αλλά αν θέλετε πραγματικά να είστε πλήρεις, πιθανότατα θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε αν μπορείτε”, είπε .
Σημείωσε δε ότι οι Αμερικανοί πρέπει να στοχεύουν στην «προστασία όσο το δυνατόν περισσότερων βλεννογόνων επιφανειών». Προχωρώντας, ο Δρ Fauci είπε ότι η προ-εγγραφή στην τελική κλινική δοκιμή της Moderna για πιθανό εμβόλιο του COVID-19 περιλαμβάνει 19% μαύρους και 19% ισπανόφωνους συμμετέχοντες.

«Τώρα θέλουμε να το πετύχουμε αυτό και ακόμη περισσότερο» λόγω του ότι ο ιός έχει επηρεάσει δυσανάλογα τις μειονοτικές κοινότητες με χειρότερα αποτελέσματα και υψηλότερα ποσοστά θανάτου, δήλωσε ο Δρ Fauci. Τώρα, λοιπόν, οι κλινικές δοκιμές πιθανώς καθυστερούν, ώστε οι επιστήμονες να μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

 

 

 

ΠΗΓΗ

 

 

 

 

Shares