Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Νέα “βόμβα” μετά τον Χατζηγιοβάνη – “Όχι” Μπουζούκη; – Εφιαλτικό σενάριο – Υπογράφει όπου θέλει…

Δεδομένο πρώτο. Δεν υπάρχει κανείς, πέραν του παίκτη και του μάνατζέρ που να ξέρουν τις λεπτομέρειες της προσφοράς για επέκταση συμβολαίου που κατατέθηκε από τον Νίκο Νταμπίζα.Δεδομένο δεύτερο. Απάντηση δεν έχει δοθεί εκ μέρους του νεαρού ποδοσφαιριστή. Λογικά, θα γίνει σήμερα, που έτσι κι αλλιώς έχει ορίσει ως (όχι και τόσο αυστηρό…) deadline απάντησης ο τεχνικός διευθυντής.

Δεδομένο τρίτο. Κανείς δεν μπορεί να προεξοφλεί πως η πλευρά του παίκτη δεν ικανοποιείται από την αρχική πρόταση που έγινε. Ο λόγος; Μιλάμε για διαπραγμάτευση. Ο Παναθηναϊκός γνωρίζει τις αξιώσεις που έχει ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος λογικό είναι να θέλει και να περιμένει να πλησιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτές.

Δεδομένο τέταρτο. Δεν επηρεάζεται το στάτους του ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό από το αν ανανεώσει ούτε καν από το πότε θα ανανεώσει. Η θέση του δηλαδή στην ομάδα της επόμενης περιόδου είναι αδιαπραγμάτευτη. Υπό αυτό το πρίσμα, η πλευρά τουλάχιστον του 21χρονου μέσου δεν έχει την παραμικρή πίεση.

Δεδομένο πέμπτο. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του όντως υπάρχει. Δεν είναι τωρινό, δεν είναι άγνωστο ούτε καν στους ιθύνοντες των “πράσινων”, αλλά ως εκεί. Με τη διαπραγμάτευση ανοιχτή και την προοπτική σε έξι μήνες ο παίκτης να μπορεί να υπογράψει όπου θέλει, καμία απολύτως ομάδα, τώρα, δεν θα μπει σε διαδικασία κατάθεσης πρότασης.

Και ακόμη και αν κάτι τέτοιο γίνει (που δεν έχει γίνει και δεν προβλέπεται), είναι δεδομένο πως το ύψος της θα είναι τέτοιο που θα απέχει αρκετά από το πλαφόν που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός (ακόμη και αυτό που θα προκύψει σε περίπτωση που δεν ανανεώσει εντός του καλοκαιριού ο Γιάννης Μπουζούκης) και συνεπώς δεν θα μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Εν κατακλείδι. Καμία άρνηση εκ μέρους του παίκτη, συνεχιζόμενη διαπραγμάτευση, η οποία έτσι κι αλλιώς θα ήταν απαιτητική για τον Νίκο Νταμπίζα. Καμία πίεση από μεριάς του ποδοσφαιριστή, καμία πρόταση από καμία ομάδα, καμίας μορφής για τον διεθνή μέσο, τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή και μέχρι -σίγουρα- να “δείξει” το πού πηγαίνει το θέμα της ανανέωσης (ή όχι) του συμβολαίου του.

Shares