Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Νέα «βόμβα» για τον Νίκο Κοκλώνη: Είχαν σε βάρος του δικογραφία, από το 2021 και την ‘έθαβαν’ στο ράφι;!

Ενός κακού… μύρια έπονται! Λόγια του αρχαίου τραγικού ποιητή Σοφοκλή, που επιβεβαιώνονται στην περίπτωση του Νίκου Κοκλώνη…

Όπως αποκαλύπτεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στα συρτάρια της Οικονομικής Εισαγγελίας εκκρεμούσε από το 2021 άλλη δικογραφία σε βάρος του γνωστού τηλεοπτικού παραγωγού, για φορολογική υπόθεση, μικρότερου βεληνεκούς από την υπόθεση, που αποκάλυψε η έρευνα του Προέδρου της Αρχής Ξεπλύματος Χαράλαμπου Βουρλιώτη, η οποία οδήγησε στη δέσμευση όλων των περιουσιακών στοιχείων του τηλεαστέρα, που φέρεται ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης, που ξέπλενε μαύρο χρήμα, ενώ εξαπάτησε το Δημόσιο, προκαλώντας ζημιά 22 εκατομυρίων ευρώ.

Κατά τις ίδιες πηγές, η νέα δικογραφία Κοκλώνη, που όμως είναι… παλιά, βγήκε στην επιφάνεια, μετά το «χτύπημα» Βουρλιώτη και συγκεκριμένα, όταν το 80σελιδο πόρισμα – καταπέλτης του Προέδρου της Αρχής, έφτασε στην Οικονομική Εισαγγελία.

Ο Οικονομικός Εισαγγελέας Χρήστος Μπαρδάκης, στα χέρια του οποίου διαβιβάστηκε από τον κ. Βουρλιώτη το πόρισμα – φωτιά, για Κοκλώνη, χρέωσε την υπόθεση αρχικά σε μια από τις επίκουρες Εισαγγελείς του.

Στη συνέχεια όμως η δικογραφία άλλαξε χέρια, όταν διαπιστώθηκε ότι, άλλος επίκουρος αντεισαγγελέας της Οικονομικής Εισαγγελίας χειριζόταν ήδη από το 2021 δικογραφία κατά του Νίκου Κοκλώνη, με φορολογική υπόθεση του διάσημου τηλεπαραγωγού.

Έτσι, το πόρισμα Βουρλιώτη έφυγε από τα χέρια της επίκουρης Εισαγγελέα της Οικονομικής Εισαγγελίας, στην οποία είχε χρεωθεί αρχικά η υπόθεση Κοκλώνη και για λόγους συναφείας χρεώθηκε στο συνάδελφό της αντεισαγγελέα, που χειριζόταν την αρχική υπόθεση σε βάρος του διάσημου τηλεπαρουσιαστή.

 του primenews.press
Shares