Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Θρήνος στην Κρήτη για το μοιραίο τροχαίο

Ο 23χρονος Νίκος και η 15χρονη Ελίσα ανασύρθηκαν νεκροί μέσα από τις λαμαρίνες ενός αυτοκινήτου…


Όλη νύχτα, οι γιατροί έδιναν μάχη στο χειρουργείο για να σώσουν την 23χρονη Νεκταρία που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, ενώ ο 17χρονος Σταύρος δείχνει να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο…

Τέσσερα παιδιά που ξεκίνησαν να πάνε βόλτα και δύο από αυτά δεν θα γυρίσουν ποτέ ξανά στο σπίτι τους…

«Είχανε πάει βόλτα τα παιδιά. Πήρανε τώρα κάποιο αυτοκίνητο, κάνανε την βόλτα τους. Στο Καστέλι έγινε αυτό, δεν είχαν κάποια δουλειά βέβαια να πάνε εκεί πέρα. Αυτά πήγανε βόλτα. Παιδιά είναι κανείς δεν ξέρει τι κάνανε. Είναι δυο δρόμοι που μπορούν να πάνε στο Καστέλι» ανέφερε ο θείος .

Το σοκαριστικό τροχαίο
Η θλίψη στην Κάντανο απ’ όπου κατάγεται η παρέα των παιδιών είναι ασύλληπτη… Οι οικογένειες των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους είναι απαρηγόρητες…

Ο 23χρονος Νίκο που οδηγούσε, έχασε τον έλεγχο, συγκρούστηκε με ένα αγροτικό που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα και κατέληξε στα βράχια.

Η 76χρονη και ο γιος της που επέβαιναν στο αγροτικό, είναι καλά στην υγεία τους έχοντας ελαφρά τραύματα…

«Διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, μια 23χρονη σε πολύ κακή κατάσταση η οποία μετά από ένα πολύ βαρύ χειρουργείο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, επίσης διακομισθεί με σοβαρά τραύματα και ένας 17χρονος ο οποίος φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο» ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας.
Ο 23χρονος ο οποίος ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ το όχημα που άνηκε στη μητέρα του ήταν και ανασφάλιστο.

Πηγή: pentapostagma.gr

Shares