Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της 6χρονης που πνίγηκε: Την ανέβαζε στη μηχανή χωρίς κράνος

Στον βαθμό αντίληψης του πατέρα της 6χρονης Αμέλιας που πνίγηκε στην Κόρινθο, αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά ο Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, δίνοντας και νέα στοιχεία για την καθημερινότητα της οικογένειας.

Στο μεταξύ, οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα συνεχίζονται ενώ σήμερα αναμένεται να γίνει και η κηδεία της 6χρονης, στην Αλβανία, από την οποία θα λείπει ο πατέρας, εξαιτίας των περιοριστικών όρων που του επιβλήθηκαν.

 

Την ανέβαζε στη μηχανή χωρίς κράνος

Το βαθμό αντίληψης του πατέρα σχολίασε, όπως προαβαφέραμε για μία ακόμη φορά, ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Όπως είπε, ανέβαζε συχνά το παιδί πάνω στη μηχανή χωρίς κράνος και άλλα προστατευτικά μέσα σε διαδρομές χιλιομέτρων, σύμφωνα με τις μαρτυρίες της τοπικής κοινωνίας.

Μπορεί να γίνω κακός σε κάποιους που ακούνε, γιατί το κάνουν πολλοί, αλλά αυτή η ενέργεια χαρακτηρίζεται από ευήθεια, είπε ο κ. Καλλιακμάνης, επισημαίνοντας ότι ένα 6χρονο παιδί δεν μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του, δεν ξέρει καν πώς να κρατηθεί πάνω σε μια μηχανή, είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Εξήγησε ότι η προσωπικότητα του κατηγορουμένου, έχει μεγάλη σημασία και συνεκτιμάται μαζί με τα ευρήματα και τις μαρτυρίες μιας υπόθεσης.
«Για να μην κρατείται δεν προκύπτει δόλος»

«Υπάρχουν και άνθρωποι που χαρακτηρίζονται από ευήθεια εκεί δεν μπορεί να βρεις άκρη ή δεν μπορείς να μπεις στο μυαλό τους, για ποιο λόγο λειτούργησαν με ένα συγκεκριμένο τρόπο», είπε ο κ. Καλλιακμάνης.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος Νίκος Καραγιαννακίδης, τόνισε στην ίδια εκπομπή πως προφανώς για να μην κρατείται ο πατέρας της 6χρονης δεν προκύπτει δόλος, ωστόσο υπάρχει ζήτημα με τη δυνατότητά του να έχει την επιμέλεια του παιδιού.

 

«Μάλλον αυτός ο άνθρωπος δεν είχε τη δυνατότητα να ασκήσει την επιμέλεια με άκρα σύνεση», είπε χαρακτηριστικά.
Τα ερωτήματα για τον πνιγμό της 6χρονης

«Ήταν η δύναμή μου» είπε ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε μπροστά στα ματιά του μιλώντας στο MEGA, ωστόσο τα ερωτήματα για τις συνθήκες της τραγωδίας που στοίχισε τη ζωή στην 6χρονη είναι πολλά.

Ο 42χρονος πατέρας της 6χρονης Αμέλιας που έχασε τη ζωή της στη θαλάσσια περιοχή στο Καλαμάκι Κορινθίας προσπαθεί να αποφύγει τους δημοσιογράφους που βρίσκονται έξω από το σπίτι του.

Λίγη ώρα αργότερα, υποστηρίζει πως η κόρη του ήταν η δύναμή του.

Τα πρώτα λόγια του πατέρα

«Δεν είμαι σε θέση να πω τίποτα τα έχω χαμένα. Σας παρακαλώ πολύ. Αυτό που έχω πει θα τα υποστηρίξω και στον εισαγγελέα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Είχα και εγώ το παιδί έναν μήνα συνέχεια δεν είναι ότι το πήρα μια φορά. Το παιδί μου έδινε δύναμη όταν ερχόταν στο σπίτι μου έπαιρνα δύναμη από την αγκαλιά του. Ήταν η δύναμή μου».

Αν και ο 42χρονος έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, πολλά είναι τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα γύρω από τις συνθήκες πνιγμού της 6χρονης στην Κόρινθο.

Shares