Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Νέα Σμύρνη – «Δέκα φορές είχε έρθει η Αστυνομία!»

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας στη Νέα Σμύρνη

Ρεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Συχνές ήταν όπως φαίνεται οι εντάσεις στην οικογένεια των δύο αδερφών, 16 ετών και 18 ετών, οι οποίοι καυγάδισαν το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη, με αποτέλεσμα η κατάταση να ξεφύγει και ο 18χρονος να τραυματίσει θανάσιμα με ψαλίδι τον μικρότερο αδελφό του.

Όπως χαρακτηριστικά λέει ένοικος της πολυκατοικίας τα δύο αδέρφια είχαν προκαλέσει πολλά προβλήματα καθώς τσακώνονταν μεταξύ τους αλλά και με την υπόλοιπη γειτονιά.

«Λυπάμαι για το παιδάκι. Είχε έρθει 10 φορές η Αστυνομία και δεν έκαναν τίποτα. Τα τελευταία δύο χρόνια είχαν έρθει γιατί μάλωναν μεταξύ τους, με τη γειτονία με την πολυκατοικία. Είχαν προβληματική συμπεριφορά. Κάθε μήνα είχαμε δύο φορές της Αστυνομία», λέει χαρακτηριστικά η ένοικος.

Μάλιστα, οι ένοικοι της πολυκατοικίας έβγαλαν ανακοίνωση για παραβατική συμπεριφορά των νεαρών.

«Είχαν και παραβατική συμπεριφορά. Είχαν κλέψει ζευγάρια παπούτσια που άφηναν (σ.σ οι υπόλοιποι ένοικοι) έξω από την πόρτα. Η πολυκατοικία είχε αναφέρει τις συμπεριφορές των παιδιών στην Αστυνομία. Γνώριζαν ότι η συμπεριφορά των παιδιών ήταν προβληματική, ειδικά του μεγάλου. Κακώς τον αφήνανε. Γιατί δεν τον κρατάγανε; Έπρεπε να σκοτώσει των αδερφό του για να τον μαζέψουνε», προσθέτει η ένοικος.

 

newsbomb.gr

Shares