Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Νέα Σμύρνη: Ανοίγουν στόματα στις φυλακές Κορυδαλλού για τη διπλή δολοφονία

 

Ανοίγουν τα στόματα για τη μαφιόζικη επίθεση με πυροβολισμούς σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Κυριακής (18.12.2022), καθώς τα στελέχη της Ασφάλειας μαζεύουν πληροφορίες για το κίνητρο του δράστη, το προφίλ του αλλά και για το ότι δεν αποκλείεται η εντολή να δόθηκε μέσα από τις φυλακές.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο εκτελεστής της Νέας Σμύρνης βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα και δεν διέφυγε μετά τους πυροβολισμούς στην καφετέρια. Τουλάχιστον, αυτό λένε οι πληροφορίες που φέρονται να έχουν φτάσει στην Ασφάλεια τις τελευταίες ώρες.

Το ένα θύμα της μαφιόζικης επίθεσης ήταν έγκλειστος στον Κορυδαλλό, οπότε τον γνωρίζουν όσοι είναι ακόμα πίσω από τα κάγκελα, οι οποίοι είναι και οι βασικοί πληροφοριοδότες των ελληνικών Αρχών. Μάλιστα, όπως αναφέρει το Star, η εντολή για την εκτέλεσή του δεν αποκλείεται να δόθηκε από Αλβανό βαρυποινίτη μέσα από το κελί.

Παράλληλα, οι Αρχές εκτιμούν ότι ο εκτελεστής και το θύμα είχαν συναντηθεί και στο παρελθόν ενώ ερευνάται και η συμμετοχή του συνεργού, που θεωρείται δεδομένο ότι υπήρξε στην επίθεση. Θεωρείται ότι ήταν από νωρίς στο σημείο και έδινε… ραπόρτο λεπτό προς λεπτό για τις κινήσεις του θύματος.

https://youtu.be/Jc-955WV-1A

Το συγκλονιστικό βίντεο των πυροβολισμών αναλύεται ανά δευτερόλεπτο ενώ αναμένονται και απαντήσεις από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής και την άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

2 με 3 μήνες η αποκατάσταση της 31χρονης

Σύμφωνα, επίσης, με το Star, η 31χρονη έχει κάταγμα στο ιερό οστό, ενώ οι γιατροί τής αφαίρεσαν θραύσμα και από το αριστερό γόνατο. Βαριά σωματική βλάβη αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή. Νευρολογικά η κοπέλα βελτιώνεται, όμως θα χρειαστεί αποκατάσταση 2 έως 3 μηνών.

Το Ανθρωποκτονιών πήγε στο νοσοκομείο και της πήρε κατάθεση. «Δεν κατάλαβα τους πυροβολισμούς. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν βεγγαλικά που έπεφταν λόγω του Μουντιάλ. Έτρεξα να κρυφτώ όταν είδα και τους άλλους γύρω μου να σκύβουν. Στη συνέχεια ένιωσα ένα κάψιμο στο πίσω μέρος του σώματος μου και έβαλα το χέρι μου. Τότε είδα ότι έχω αίματα» είπε η 31χρονη στους αστυνομικούς.

newsit.gr

Shares