Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΝΕΑ ΠΡΟΣΟΔΙΑ για το Καστελόριζο: Ο Υπ.Εξωτερικών Ν.Δένδιας αποκαλύπτει την εξωφρενική Συμφωνία – Μιλάει για ΜΕΡΙΚΗ οριοθέτηση και θέτει το Καστελόριζο εκτός της Συμφωνίας με Αίγυπτο….

Αν είναι δυνατόν ο Ν.Δένδίας βγήκε σήμερα στην ΕΡΤ και μίλησε για μερική οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών στην   Συμφωνία ΑΟΖ με Αίγυπτο

Ο Υπ.Εξωτερικών αποκάλυψε ότι η Ελλάδα θα προχωρήσει σε μερική οριοθέτηση ΑΟΖ που αυτόματα σημαίνει ότι χαμένη βγαίνει η Ελλάδα καθώς δεν αρνήθηκε την εξαίρεση του Καστελόριζου.

Αδιανόητο να βγαίνει ο Υπ.Εξωτερικών και να μας ανακοινώνει πλην σαφώς ότι θα χαρίσει το Καστελόριζο για να μην συγκρουστεί με την Τουρκία.

Τα λάθη των κυβερνήσεων οφηγούν σε ξεπούλημα την Ελλάδα , πρώτα η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ τώρα το Καστελόριζο, αν είναι δυαντόν πουλούν ην εθνική μας κυριαρχία και κανείς απο τους βουλευτές της ΝΔ δεν μιλάει .

Η ΝΔ παίρνει αποφάσεις χωρίς να σκέφτεται την συνέπεια των πράξεων τους .

Ωστόσο στην Τουρκία υπάρχει το κλίμα ότι η Ελλάδα συμφώνησε, με το λάθος της Ελλάδας να ρίχνει λάδι σην φτιά και να κάνει τους Τούρκους ακόμα ποιο προκλητικούς.

Την ίδια στιγμή το  Barbaros απέπλευσε από την Τουρκία και κατευθύνεται στην Κύπρο.

Σήμερα ο Τουρκικός τύπος λέει ότι έχουν πρόβλημα με την Πολεμική Αεροπορία τους και με το Πολεμικό Ναυτικό τους έχουν πρόβλημα, σε αντίθεση με εμάς που  έχουμε και αεροπορία και ναυτικό και το ερώτημα είναι γιατί να φοβόμαστε τους Τούρκους.

Δείτε την δήλωση του Υπ.Εξωτερικών Ν.Δένδια:

 

 

 

Shares