Τετάρτη , 28 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Νέα ΜΗΝΥΣΗ του Π. Δημητρά εναντίον του Κ. Βελόπουλου! Άγριος ΠΟΛΕΜΟΣ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα ΜΗΝΥΣΗ του Π. Δημητρά εναντίον του Κ. Βελόπουλου! Άγριος ΠΟΛΕΜΟΣ... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο… δικομανής εκπρόσωπος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ), Παναγιώτης Δημητράς, κατέθεσε χθες μηνυτήρια αναφορά στο τμήμα αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας κατά του προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκου Βελόπουλου.

Αυτή τη φορά αιτία (ή καλύτερα η αφορμή) της μήνυσης στάθηκε ένα tweet του Κ. Βελόπουλου από τις 7 Οκτωβρίου στο οποίο αναφέρεται στους λαθρομετανάστες με τον όρο «λαθροεισβολείς»:

Νέα ΜΗΝΥΣΗ του Π. Δημητρά εναντίον του Κ. Βελόπουλου! Άγριος ΠΟΛΕΜΟΣ... (ΒΙΝΤΕΟ)

Άμεσα υπήρξε tweet-απάντηση του Κυριάκου Βελόπουλου στον Δημητρά στο οποίο ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ αναφέρει: “Άλλη μια μήνυση για ένα λάθος tweet από την πλευρά μου ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ! Ε ρε δικομανή, θα έρθει η ώρα των Ελληνικών νόμων και θα δεις πως η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θα προστατεύει τους Έλληνες από άτομα σαν και εσένα ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ! Ραντεβού στα δικαστήρια ΛΟΙΠΟΝ! 10 ΕΩΣ ΤΩΡΑ! Καλό βράδυ”.

Στη συνέχεια τόνισε με νόημα ότι “Στο τουίτερ υπάρχουν διαχειριστές! Κάνει πως δεν κατάλαβε βέβαια!”.

Δείτε τα σχετικά tweet:

Θυμίζουμε ότι ο Κ. Βελόπουλος έχει αναφερθεί στο εν λόγω πρόσωπο στο ελληνικό κοινοβούλιο, με αφορμή την πρόταση της επιτροπής Δεοντολογίας για την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Ν.Δ. Κώστα Κυρανάκη λόγω μήνυσης που έγινε από τον Παναγιώτη Δημητρά.

Δείτε το βίντεο:

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ. Δημητράς έχει δείξει στο παρελθόν ότι η επιλογή των μηνύσεών του είναι χωρίς καμία λογική και ανθρωπιά. Χαρακτηριστικά το Παρατηρητήριο είχε χαρακτηρίσει «ρατσιστική επιστολή» το ξέσπασμα της μάνας του δολοφονηθέντα Ν. Μουστάκα στου Φιλοπάππου. Ούτε τον πόνο της μάνας δεν σεβάστηκαν σε μια λεπτή στιγμή.

Έγραφε στο εν λόγω άρθρο με τον τίτλο «Ρατσιστική επιστολή της μητέρας του 25χρονου θύματος στο Φιλοπάππου»:

«Ρατσιστική επιστολή της μητέρας του 25χρονου Νικόλα Μουστάκα που δημοσιοποιήθηκε στις 23 Αυγούστου 2018. Ο 25χρονος βρέθηκε νεκρός από πτώση στο Φιλοπάππου στις 16 Αυγούστου υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες αλλά και ως συνέπεια απόπειρας ληστείας εις βάρος εκείνου και της κοπέλας του για την οποία κατηγορούμενοι είναι μετανάστες Πακιστανικής και Ιρακινής καταγωγής.

Αυτό έκανε τη μητέρα του, μέσα στον (αλλά και παρά τον) μεγάλο πόνο της, να συντάξει μια επιστολή που θέτει στο στόχαστρο το σύνολο των μεταναστών στη χώρα, την ίδια μάλιστα στιγμή που εγκωμιάζει τη Σκωτία που καλοδέχτηκε το γιο της ως μετανάστη, μη αντιλαμβανόμενη καν την ακραία ειρωνεία αυτής της αντίφασης».

Γενικότερα είναι γνωστό ότι ο Δημητράς μοιράζει μηνύσεις για ψύλλου πήδημα όταν κάτι που γράφεται δεν του αρέσει. Και φυσικά οι περισσότερες απ’ όσες στέλνει δεν μπαίνει καν στην διαδικασία ο εισαγγελέας να ασχοληθεί μαζί τους…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares