Παρασκευή , 1 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

Νέα μαρτυρία για το παιχνίδι «θανάτου» στον Βόλο: «Δυο ανήλικοι πετάχτηκαν μπροστά στο μηχανάκι μου»

«Είδα από μακριά δυο παιδιά να κοιτούν προς το μέρος μου… κατάλαβα ότι κάτι είχαν προσχεδιάσει » – «Αν δεν είχε αντιδράσει εγκαίρως θα μπορούσε να τους είχα πατήσει», λέει εκπαιδευτής οδηγών


Τρόμο συνεχίζει να προκαλεί το επικίνδυνο παιχνίδι με τους νεαρούς στον Βόλο, που πέφτουν στις ρόδες των αυτοκινήτων αψηφώντας τον θάνατο, για να αποκτήσουν περισσότερη δημοφιλία στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης με τα βίντεο που αναρτούν.

Ο εκπαιδευτής οδηγών Βασίλης Καλλίας, μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για την περιπέτεια που έζησε ο ίδιος όταν δυο ανήλικοι πετάχτηκαν μπροστά του την ώρα που διέσχιζε τον δρόμο με το δίκυκλό του.

Όπως είπε ο πριν δυο εβδομάδες οδηγούσε το δίκυκλο του στην οδό οδό Ανθ. Γαζή και πλησιάζοντας σε διασταύρωση είδε από μακριά δυο παιδιά να κοιτούν προς το μέρος του.

«Κατάλαβα ότι κάτι είχαν προσχεδιάσει και έκοψα ταχύτητα. Πλησιάζοντας κοντά τα παιδιά πετάχτηκαν μπροστά μου και πρόλαβα να σταματήσω», περιέγραψε ο κ. Καλλίας σημειώνοντας πως αν έμενε μόνο στην διαδικασία της επιβράδυνσης θα τους είχε πατήσει.

Τα παιδιά, όπως είπε στην συνέχεια, έτρεξαν και διέσχισαν κάθετα τον δρόμο, ενώ σημείωσε ότι αν δεν είχε αντιδράσει εγκαίρως θα μπορούσε να τους είχε πατήσει.

Στην συνέχεια ο κ. Καλλίας είπε ότι κοίταξε πίσω του και είδε και ένα τρίτο παιδί με το κινητό στο χέρι. «Όταν είδε ότι κατέβηκα από το αυτοκίνητο, έκανε πως πήρε το μέρος μου», σημείωσε και πρόσθεσε «μέχρι να κατέβω και να τον πλησιάσω είχε εξαφανιστεί».

Τα παιδιά, τα οποία ήταν όπως είπε ηλικίας 13 έως 15 ετών είχαν σχέδιο.

 

πρωτο θεμα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares