Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Νέα Μάκρη:Τι αναφέρουν για την καταγγελία βιασμού 36χρονης οι 3 νεαροί

H 36χρονη γυναίκα υποστηρίζει της έριξαν κάτι στο χυμό που έπινε.

Η δικηγόρος των τριών ανδρών που σύμφωνα με την καταγγελία 36χρονης τη βίασαν ομαδικώς μιλά στο Newsbomb.gr

Διαψεύδουν οι τρεις άνδρες την 36χρονη γυναίκα η οποία τους κατήγγειλε ότι τη βίασαν ομαδικώς στη Νέα Μάκρη αφού όπως υποστηρίζει της έριξαν κάτι στο χυμό που έπινε.

Σύμφωνα με την καταγγελία, στις 17 Σεπτεμβρίου η 36χρονη βρισκόταν σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών όπου επικοινώνησε με έναν από τους φερόμενους δράστες. Αργότερα αναφέρει πως έφυγε από το κατάστημα με φριχτούς πόνους στο κεφάλι που της προκλήθηκαν αφού ήπιε την πορτοκαλάδα και γύρισε σπίτι. Ύστερα η γυναίκα, πάντα σύμφωνα με την καταγγελία, θυμάται να είναι ξαπλωμένη και να βλέπει από πάνω της έναν από τους νεαρούς, ενώ το επόμενο πρωί που ξύπνησε είχε μώλωπες στο στήθος και είδε έναν από τους φερόμενους δράστες φερόμενους βιαστές να κοιμάται στο σαλόνι της. Επίσης σύμφνωνα με τα όσα κατήγγιλέ η 36χρονη ένας από τους νεαρούς παραδέχθηκε πως είχε σεξουαλική επαφή μαζί της, σε επικοινωνία που είχαν οι δυό τους.

«Αρνούμαστε τα πάντα. Δεν υπάρχει βιασμός, καμία σχέση», αναφέρει χαρακτηριστικά μιλώντας στο Newsbomb.gr η δικηγόρος Αναστασία Ασπρίδη που έχει αναλάβει την υπεράσπιση των τριων νεαρών.

Όπως δηλώνει η κυριά Ασπρίδη η καταγγέλουσα δεν έπινε χυμό αλλά μπύρα και όπως προκύπτει από βιντεοληπτικό υλικό εντός του καταστήματος κανένας δεν την πλησίασε, ενώ υπάρχει και σχετική μαρτυρία από τον υπάλληλο του ΟΠΑΠ.

«Τους προσκάλεσε και τους έβαλε στο αμάξι. Την άλλη μέρα η κοπέλα πήγε πάλι και ξανάεπαιξε», ανέφερε χαρακτηριστικά η δικηγόρος.

Αναλυτικά η δικηγόρος σχετικά με την υπόθεση αναφέρει τα εξής:

« Κατόπιν των δημοσιευμάτων που έχουν κυκλοφορήσει σε διάφορες ιστοσελίδες και μέσα ενημέρωσης, τα οποία αναφέρονται στην καταγγελία για τον βιασμό της 36χρονης γυναίκας την 17/09/2022 η οποία διαμένει στην Νέα Μάκρη Αττικής, από τρεις φερόμενους δράστες κατά συναυτουργία, δηλώνουμε ότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης, η προανάκριση είναι μυστική και συνεπώς αδυνατούμε να εκθέσουμε πραγματικά περιστατικά που αφορούν την υπόθεση. Δηλώνουμε δε ότι πρόκειται περί σκευωρίας από την καταγγέλλουσα, η οποία είναι καθημερινός θαμώνας και παίκτρια σε κατάστημα OPAP PLAY. Στο σύνολό της η καταγγελία είναι έωλη, καμία πράξη βιασμού και εξαναγκασμού σε σεξουαλική πράξη δεν υπήρξε, η καταγγέλλουσα δίδει μια διαστρεβλωμένη εικόνα των πραγματικών γεγονότων, και όλα αυτά θα αποδειχθούν στην πορεία από την προανάκριση. Τα στοιχεία που αναφέρονται στα δημοσιεύματα, τα οποία αφορούν την καταγγελία που έχει αναφέρει η 36χρονη, είναι αναληθή και σκοπό έχουν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη και τις αρμόδιες εισαγγελικές και δικαστικές αρχές, όπως επί παραδείγματι ότι η καταγγέλλουσα ήπιε σε ποτήρι πορτοκαλάδα, και μετά είχε φρικτούς πόνους στο κεφάλι. Δεν ήπιε πορτοκαλάδα αλλά μπύρα, δεν είχε πόνους και όταν έφυγε από το κατάστημα ΟΡΑΡ, ήταν σε απόλυτα φυσιολογική κατάσταση, οδήγησε το αυτοκίνητό της και μας προσκάλεσε στο σπίτι της, όπου μας οδήγησε η ίδια, και μάλιστα συνοδηγός ήταν ο ένας εξ’ ημών. Κατόπιν τούτων αρνούμαστε και αποκρούουμε τις κατηγορίες που διατυπώνει η καταγγέλλουσα, και δηλώνουμε ότι επιφυλάσσομεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας, προκειμένου να προστατέψουμε την τιμή και την αξιοπρέπειά μας καθώς και την προσωπικότητά μας η οποία επλήγη βαθύτατα στην μικρή κοινωνία της περιοχής της Νέας Μάκρης και του Μαραθώνα όπου διαμένουμε και έχουμε τις κοινωνικές επαφές μας από την ψευδέστατη και αναληθή καταγγελία της, και άμεσα θα απαντήσουμε με νόμιμα δικαστικά μέσα στην συκοφαντική δυσφήμηση μας.»

Shares