Σάββατο , 26 Νοεμβρίου 2022

Νέα καταγγελία-σοκ: «Ο πατήρ Αντώνιος ζήτησε από έγκυο να κάνει έκτρωση»!

Σοκάρουν οι καθημερινές αποκαλύψεις

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες της Κιβωτού του Κόσμου. Στο επίκεντρο το πρόσωπο του ιδρύματος, πατέρας Αντώνιος.

Μετά τις καταγγελίες για ασέλγεια και κακοποίηση σε βάρος παιδιών από εργαζόμενους στην Κιβωτό του Κόσμου και από τον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο, σήμερα μία νέα καταγγελία είδε το «φως» της δημοσιότητας και αφορά σε μία έγκυο.

Ένας 20χρονος, ο Κωνσταντίνος, πρώην φιλοξενούμενος της Κιβωτού, ο οποίος από την ηλικία των 11 έως 15 ετών ήταν τρόφιμος της δομής στον Κολωνό αποκάλυψε ένα σοκαριστικό περιστατικό!

«Εγώ ήμουν στην Κιβωτό του Κόσμου στον Κολωνό όταν ήμουν 11 ετών, μέχρι τα 15. Μετά, αρχές Σεπτεμβρίου, με πήγαν στο παράρτημα της Χίου. Έχω δει να χτυπάνε παιδιά, έχω δει δύο – τρεις παιδαγωγούς. Δεν ήταν παιδαγωγοί, ήξεραν τον πατέρα Αντώνιο από μικρά παιδιά και μετά τους πρότεινε να δουλέψουν ως παιδαγωγοί. Ήταν φίλοι του, είχαν γνωριστεί από παλιά που παίζανε μπάσκετ», είπε χαρακτηριστικά.

«Με πήγαν με το ζόρι, όχι με τη θέλησή μου. Μας κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο για μία εβδομάδα, μετά μας δίνανε νερό και ψωμί. Όταν ήμουν στη Χίο και είχα τελειώσει την Β’ Λυκείου μου είπαν “δεν θα την τελειώσεις και θα κάνεις δουλειές στο ΕΠΟΣ. Δεν είσαι καλός μαθητής, τι το θες το σχολείο; Έλα να δουλέψεις πάνω σαν εργαζόμενος”».

«Ο πάτερ Αντώνιος είπε να της κάνουν έκτρωση»

Για την εργασία τους στη δομή οι τρόφιμοι πληρώνονταν 10 λεπτά την ώρα. Ακόμη, ο 20χρονος αναφέρθηκε στις σκληρές συνθήκες απομόνωσης που βρέθηκε μία έγκυος για 4 με 5 μήνες, ενώ κατήγγειλε πως ο πατήρ Αντώνιος είχε ζητήσει να προχωρήσει σε άμβλωση.

«Ήταν σε δωμάτιο και της απαγόρευσαν να έχει επικοινωνία με κανένα άτομο. Μόλις κατάλαβαν ότι ήταν φουσκωμένη η κοιλιά της την πήγαν στο νοσοκομείο να δουν τι έχει και ήταν έγκυος και μετά ο πάτερ Αντώνιος είπε να της κάνουν έκτρωση».

newsbreak.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares