Πέμπτη , 19 Μαΐου 2022
Τελευταία Νέα

Νέα Ερυθραία: «Οπλοστάσιο» το σπίτι του δολοφόνου

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και τον συνέλαβαν άμεσα αφού δεν προέβαλλε καμία αντίσταση. Μάλιστα φώναζε πως «μου έχουν κάνει μάγια» και γενικά ήταν σε πολύ περίεργη κατάσταση.

Μάλιστα όπως αναφέρουν γείτονες η συμπεριφορά του ήταν γενικά προβληματική και αρκετές φορές είχε δημιουργήσει προβλήματα.

«Καλά του έκανα»
Όπως αποκάλυψε η μητέρα του 43χρονου τραυματία που δέχθηκε τα πυρά από τον 40χρονο δράστη, όταν συνάντησε τον δράστη στον δρόμο και του είπε ότι «σκότωσες το παιδί μου», η απάντηση του άνδρα ήταν απίστευτα ψυχρή και ταυτόχρονα σοκαριστική: «Καλά του έκανα» είπε.

«Άκουσα τον γιο μου να φωνάζει μας σκοτώνει βοήθεια. Και έτρεξα ξυπόλητη και ήμουν η πρώτη. Και τον έβλεπα που έφευγε και του έλεγα μου σκότωσες το παιδί γιατί; Και μου λέει καλά τους έκανα… Τους είπε για την Σολομωνική και σε τέτοια απόσταση άρχισε να πυροβολεί» πρόσθεσε.

Ο γιος ευτυχώς της στάθηκε τυχερός και νοσηλεύεται με τραύματα στον γοφό στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, όμως ο 43χρονος συνεργάτης του υπέκυψε στα τραύματά του κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

 

‘Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares