Δευτέρα , 4 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

Νέα Ερυθραία: Αδιάκοπα πυροβολούσε ο 40χρονος και τραβούσε βίντεο

Πυροβολούσε στην ταράτσα του σπιτιού του και έριχνε με όπλο ακόμη και το προηγούμενο βράδυ του εγκλήματος στη Νέα Ερυθραία ο 40χρονος δράστης, που τελικά σκότωσε το Σάββατο έναν εργαζόμενο 43 ετών και τραυμάτισε τον εργοδότη του.

«Το προηγούμενο βράδυ άκουσα δύο πυροβολισμούς… Ίσως το δοκίμαζε» είπε μία γειτόνισσα του 40χρονου, ο οποίος πυροβόλησε χωρίς αφορμή τους δύο εργαζόμενους για το φυσικό αέριο.

Ο δράστης έπαιζε με μαχαίρια και σπαθιά, στην ταράτσα και στην πυλωτή του, κάποιες φορές μάλιστα φορώντας τη στολή πολεμικών τεχνών που φορούσε και στο έγκλημα του Σαββάτου. Στο σπίτι του άλλωστε βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο, που χρησιμοποιούσε σε κοινή θέα. Μάλιστα, δε δίσταζε να τραβάει και βίντεο με τις πράξεις του.

Άλλη γειτόνισσα είπε ότι πυροβολούσε γάτες ο δράστης ενώ το τελευταίο διάστημα είχε κρεμάσει ένα ανδρείκελα από την ταράτσα. Οι γείτονες είπαν ότι είχαν ενημερώσει τις αρχές. Όμως δυστυχώς κανείς δεν είδε τα σημάδια και κανείς δεν έκανε κάτι, για να εμποδίσει αυτό τον άνθρωπο να φτάσει μέχρι το έγκλημα.

Ο 40χρονος έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

 

Πηγή: newsit.gr

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares