Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Νέα δημοσκόπηση “ΣΕΙΣΜΟΣ”! ΤΡΕΜΕΙ το σύστημα από τη ΔΥΝΑΜΙΚΗ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ – Η ευρωβουλή περιμένει…

Μια νέα δημοσκόπηση δημοσίευσε σήμερα η εταιρεία Marc για λογαριασμό της εφημερίδος “Πρώτο Θέμα” με τα αποτελέσματα να έχουν αρκετό ενδιαφέρον.Στην εν λόγω δημοσκόπηση ξεχωρίζουν η διαφορά των δύο “μεγάλων” κομμάτων η οποία παραμένει μεγάλη, αν και μειώθηκε, ενώ για άλλη μια φορά η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι πολύ κοντά στην είσοδο στο Ευρωκοινοβούλιο.

Αναλυτικότερα, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 7,5 μονάδες (με αναγωγή επί των εγκύρων). Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λαμβάνει 30,6% και το κυβερνών κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ) 23,1%.

Μετά, τρίτο κόμμα είναι το ΚΙΝΑΛ με 6,6% και ακολουθούν: Χρυσή Αυγή 6,1%, ΚΚΕ 5,3%, Ελληνική Λύση 2,5%, Ένωση Κεντρώων 2%, Λαϊκή Ενότητα 1,4%, ΜέΡΑ 25 1,3%, Το Ποτάμι 1,2%, ΑΝΕΛ 1,2%, Οικολόγοι 1%.

Η ίδια εταιρεία παρουσίασε άλλη μια δημοσκόπηση πριν από 4 ημέρες στην οποία η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ βρισκόταν στο 2,3% (με αναγωγή), άρα μέσα σε τόσες λίγες ημέρες υπήρξε άνοδος του κόμματος του Κ. Βελόπουλου κατά 0,2%, σημαντικό ποσοστό στον αγώνα για το 3% και την εκλογή ευρωβουλευτή.

Shares