Τετάρτη , 28 Ιουλίου 2021
Τελευταία Νέα

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΑRC – Ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελληνική Λύση από τον Ελληνικό λαό….

Νέα δημοσκόπηση Alco…

Νέα δημοσκόπηση της Alco η οποία διενεργήθηκε για το κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού «ALPHA» αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την σταθερή ψήφο εμπιστοσύνης των Ελλήνων πολιτών στο κόμμα της Ελληνικής Λύσης.

Σύμφωνα με την μέτρηση που ανακοινώθηκε, στην πρόθεση ψήφου τα κόμματα συγκεντρώνουν τα εξής ποσοστά

-N.Δ.: 39,2
-ΣΥ.ΡΙΖ.Α: 19,5
-ΚΙΝ.ΑΛ.: 6,5
-Κ.Κ.Ε.: 5,3
-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: 3,3
-ΜΕΡΑ 25: 2,5

Ωστόσο αυτό που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η διχογνωμία των ερωτηθέντων Ελλήνων πολιτών για το περιώνυμο ζήτημα του εμβολίου και τα εθνικά θέματα τα οποία μονοπωλούν το ενδιαφέρον τους τελευταίους μήνες και η Ελληνική Λύση, αναντίρρητα, έχει διατηρήσει μία σταθερή έως και αυστηρή στάση σε ότι αφορά την καλύτερη εκπροσώπηση των εθνικών μας συμφερόντων αλλά και για τα ερωτηματικά που προκύπτουν για τον εμβολιασμό.

Συγκεκριμένα,

Σε ό,τι αφορά τον εμβολιασμό, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, υπάρχει διχογνωμία για τη χρήση του, καθώς το 32% δηλώνει κατηγορηματικά «ναι» θα το κάνει και το 17% «μάλλον ναι». Ωστόσο,ιδιαίτερα αυξημένο είναι επίσης το ποσοστό του «όχι» (30,2%) και «μάλλον όχι» το 10,8%.

Σε ό,τι αφορά τα ελληνοτουρκικά, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων ναι μεν προκρίνει την επιμονή στο διάλογο (54,2%), ωστόσο ιδιαίτερα μεγάλο είναι το ποσοστό (39,7%) που θεωρεί ότι η χώρα μας πρέπει να τηρήσει πιο σκληρή στάση έναντι της γείτονος.

Αναμφίβολα και με γνώμονα την αλήθεια, η Ελληνική Λύση συνεχίζει να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος με την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού να είναι εμφανής σε κάθε δημοσκόπηση.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares