Πέμπτη , 26 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Νέα Δημοκρατία : Ο εσωκυβερνητικός Big Brother θα επιτηρεί και θα «κόβει» βουλευτές και δηλώσεις

Νέα Δημοκρατία : Ο εσωκυβερνητικός Big Brother θα επιτηρεί και θα «κόβει» βουλευτές και δηλώσεις

Ύστατες προσπάθειες να διασωθεί το κυβερνητικό ναυάγιο με την επιβολή επικοινωνιακού κοφτή στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, που «πληγώνουν» το αφήγημα Μητσοτάκη για τη διαχείριση της πανδημίας.

Μάλιστα οι ανακοινώσεις για το νέο «εργαλείο προπαγάνδας» δεν έγιναν από κάποιο επίσημο όργανο αλλά από την εφημερίδα Καθημερινή.

Με τρία «χτυπήματα» υπό τη μορφή παραπολιτικών σχολίων, η εφημερίδα έκανε γνωστό τον επικοινωνιακό κόφτη που σχεδιάζει η κυβέρνηση για τους «άτακτους» βουλευτές.

«Οι ανακοινώσεις μάλιστα των υπουργείων θα περνάνε πρώτα από ένα επικοινωνιακό κέντρο και δεν θα βγαίνουν χωρίς έγκριση. Συνεπώς, τα γραφεία Τύπου των υπουργείων υπάγονται πλέον στο Μαξίμου» αναφέρεται στην στήλη Θεωρείο της εφημερίδας Καθημερινή, στο φύλλο του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Στο ίδιο κλίμα «λογοκρισίας» και σε άλλο σημείο της εφημερίδας, τονίζεται ότι ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας από δω και στο εξής θα πρέπει να προωθεί στα τηλεοπτικά πάνελ μόνο βουλευτές που έχουν την ιδιότητα του γιατρού. Οι κοτσάνες του Άδωνι φαίνεται κόστισαν ακριβά..

Τέλος, πάλι εν είδει παραπολιτικού σχολίου, μαθαίνουμε πως ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης «άστραψε και βρόντηξε» εναντίον κάποιον υπουργών, «οι οποίοι μιλάνε πολύ και καλό θα είναι να περιορίζονται στα του οίκου τους και να μη βγαίνουν στα κανάλια να μιλάνε για την πανδημία».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares