Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ για τον Βελόπουλο! Οι «Financial Times» κάνουν λόγο για αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων

Ακόμα μία δικαίωση για τον Κ.Βελόπουλο…

Πριν ο “αλέκτωρ λαλήσει τρεις” η Ελληνική Λύση και ο Κυριάκος Βελόπουλος δικαιώνονται ΞΑΝΑ, αυτή τη φορά για το ζήτημα των περιώνυμων εμβολίων και την αποτελεσματικότητα τους!

Μόλις εχθές, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στην κυβέρνηση της ΝΔ από το βήμα της Βουλής για τη μη τεκμηριωμένη προσήλωση τους στον εμβολιασμό και την αποτελεσματικότητα τους την στιγμή που υπάρχουν εμπεριστατωμένες έρευνες για τις παρενέργειες του εμβολίου τις οποίες αγνοούν επιδεικτικά!

Σήμερα, η δικαίωση για τα λεγόμενα του Κ.Βελόπουλου και την κριτική την οποία ασκεί στη κυβέρνηση ήρθε από δημοσίευμα των «Financial Times»

Συγκεκριμένα οι «Financial Times» σε δημοσίευμά τους αναφέρουν:

Μεγάλη ανησυχία έχει εκδηλωθεί για τον τρόπο με τον οποίο το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και η AstraZeneca έχουν χειριστεί τα πρώιμα αποτελέσματα από τις δοκιμές του εμβολίου για τον κορωνοϊό, στο οποίο θα μπορούσε να βασιστεί ένα μεγάλο μέρος του αναπτυσσόμενου κόσμου για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Μάλιστα ο ο Μονσέφ Σλάουι, επικεφαλής της Επιχείρησης Warp Speed, του προγράμματος χρηματοδότησης της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την ανάπτυξη εμβολίων είπε τα εξής:

«Υπάρχουν πολλές μεταβλητές που πρέπει να κατανοήσουμε», είπε ο Σλάουι. Είναι ακόμη πιθανό, η διαφορά στην αποτελεσματικότητα να ήταν «τυχαία» πρόσθεσε.

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη παρόλα αυτά, παρήγγειλε βιαστικά 25 εκατ. εμβόλια για να τα χορηγήσει με το “έτσι θέλω” στους Έλληνες πολίτες!

Δυστυχώς για το πολιτικό μας σύστημα η Ελληνική Λύση είναι η μοναδική φωνή λογικής που προσπαθεί να προστατεύσει τους Έλληνες!

Shares