Κυριακή , 26 Σεπτεμβρίου 2021

Νέα ΔΙΚΑΙΩΣΗ για Κυριάκο Βελόπουλο και Ελληνική Λύση! Υγειονομικοί υπάλληλοι σε όλη τη χώρα ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να εμβολιαστούν – Τι συμβαίνει;

Ακόμα μια δικαίωση για την Ελληνική Λύση και τον Κ.Βελόπουλο…

Νέα δικαίωση για τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης και το κόμμα του, ο οποίος ευθύς εξαρχής εξέφρασε την επιφυλακτικότητα του για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου και για το κατά πόσο κρίνεται σκόπιμο να περιμένουμε μέχρις ότου υπάρξουν αδιαμφισβήτητα στοιχεία για την αποτελεσματικότητα και τις παρενέργειες που ενδεχομένως θα εμφανίσει!

Η άρνηση για τον εμβολιασμό, πολύ μεγάλου ποσοστού υγειονομικών υπαλλήλων από διάφορα μέρη της Ελλάδας, έρχεται ως επίρρωση των λεγομένων του προέδρου της Ελληνικής Λύσης.

Συγκεκριμένα:

-Νοσοκομείο Λειβαδιάς: ΝΑΙ: 36,2%
       ΟΧΙ: 61,85% (σχεδον το διπλάσιο)

-Νοσοκομείο Καρδίτσας: ΝΑΙ: 41,59%
             ΟΧΙ: 58,4%

-Νοσοκομείο Αμφισσας: ΝΑΙ: 100%

-Νοσοκομείο Λάρισας:    ΝΑΙ: 22,9%

https://twitter.com/apokalyptikodel/status/1340609902423773184

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο σκληροπυρηνικός πυρήνας της, σε συνδυασμό με την χειραγώγηση των Μέσων Ενημέρωσης έσπευσαν να τους χαρακτηρίσουν ψεκασμένους και αρνητές του εμβολίου, στοχοποιώντας όλους όσους απλά ήταν επιφυλακτικοί απέναντι στο περιώνυμο εμβόλιο!

Από τότε βέβαια μεσολάβησαν δηλώσεις εξεχοντων προσώπων όπως ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, ο Μπολσονάρου της Βραζιλίας και τώρα οι υγειονομικοί υπάλληλοι στην Ελλάδα, οι «σύγχρονοι ήρωες» όπως διαλαλούσαν οι κυβερνητικοί κύκλοι και χειροκροτούσαν οι ήρωες από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους!

Αυτοί είναι στην πρώτη γραμμή του μετώπου και πρέπει να τους ακούμε!

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΜΗΠΩΣ;

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares