Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Νέα ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ Βράνιες – Γελένα: «Υπάρχει και νέο ΒΙΝΤΕΟ»…

Εντείνονται οι φήμες στη Σερβία ότι ο Όγκνιεν Βράνιες έχει κι άλλα βίντεο και φωτογραφίες με τη Γελένα Καρλέουσα και ότι μάλιστα είναι έτοιμος να τα δώσει στη δημοσιότητα.Όπως είχε γίνει γνωστό πριν μέρες, ο Βράνιες φέρεται να έχει στην κατοχή του ροζ βίντεο με τη Γελένα, η οποία μάλιστα προσπαθεί να μην βγει στη δημοσιότητα, προτείνοντας στον Βόσνιο αμυντικό το ποσό των 300.000 ευρώ.

Ωστόσο, ο Βράνιες φέρεται να μην το έχει δεχθεί, παραμένοντας εκνευρισμένος για το γεγονός ότι η Γελένα τον ντρόπιασε, δημιουργώντας πρόβλημα και με την Άντερλεχτ, η οποία κοιτάζει να τον ξεφορτωθεί.

Έτσι, σύμφωνα με πηγή κοντά στο περιβάλλον του Βράνιες, ο Βόσνιος αμυντικός είναι έτοιμος να ανεβάσει αυτά τα νέα βίντεο και τις νέες φωτογραφίες, κάτι το οποίο και φοβάται η Γελένα. Μάλιστα, όπως τονίζεται, με αυτόν τον τρόπο ο Βράνιες την κρατάει στο χέρι.

«Ο Όγκνιεν είναι θυμωμένος όχι μόνο επειδή η Γελένα του ανακοίνωσε την αγωγή, αλλά και επειδή έχασε και τη δουλειά του στην Άντερλεχτ. Εχει χάσει τα πάντα. Από την άλλη πλευρά, η Γελένα γνωρίζει καλά τι έχει ο Βράνιες στην κατοχή του και, αν προκληθεί, μπορεί να δώσει στη δημοσιότητα και άλλες φωτογραφίες και βίντεο. Αυτός είναι ο λόγος που φοβάται η Γελένα τι μπορεί να κάνει ο Βράνιες», ανέφερε.

Δείτε το βίντεο από την τελευταία αποκαλυπτική εμφάνιση της Γελένα

https://www.instagram.com/p/BtMOdRDH94w/?utm_source=ig_embed

gazzetta.gr

Shares