Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΝΕΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ! ΠΟΙΟΝ διόρισε πρόεδρο στο ΚΕΘΕΑ ο Κικίλιας…

Αυτός ο κύριος που δέχεται τα “βασανιστήρια” από την κυρία είναι ο νέος πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ. Προφανώς κρίθηκε ως ο καταλληλότερος, πιο κατάλληλος απ’ αυτούς που εκλέγονταν μέχρι σήμερα στο Δ.Σ.

Παρά τις αντιδράσεις για το ΚΕΘΕΑ, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, προχώρησε και μάλιστα με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (χωρίς δηλαδή να συζητηθεί το θέμα στη Βουλή) στην κατάργηση του αυτοδιοίκητου του οργανισμού.

Ο Υπουργός Υγείας ολοκλήρωσε την κατάργηση του αυτοδιοίκητου του ΚΕΘΕΑ, με την ανακοίνωση, το απόγευμα της Παρασκευής, του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΘΕΑ με πρόεδρο τον ψυχίατρο Χρίστο Λιάπη.

Ποιος είναι, όμως, ο νέος πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ; 

Μεγάλη φαίνεται πως είναι η γκάμα των ενδιαφερόντων του Χρίστου Λιάπη αφού πέραν της ψυχιατρικής ο φωτογραφικός φακός τον έχει απαθανατίσει με φιναλίστ καλλιστείων, έχει άποψη για το Surviror και έχει κάνει το ψυχογράφημα του Ερντογάν.

O Ψυχίατρος είναι ανάμεσα στα στελέχη του Μητρώου της Νέας Δημοκρατίας που είχε επιλέξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πριν από δύο χρόνια, στο πλαίσιο ανανέωσης του κόμματος που τότε ήταν στην αντιπολίτευση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα τοπικά Μέσα των Τρικάλων, το όνομα του κ. Λιάπη «έπαιζε» για το ψηφοδέλτιο του κόμματος της Ν.Δ., στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, αλλά και στις εκλογές του 2015. Ωστόσο ποτέ δεν μπήκε στη λίστα του κόμματος. 

Πέρα όμως από την επιστημονική και πολιτική του ενασχόληση ο νέος πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ απασχολεί και τις lifestyle στήλες των Μέσων Ενημέρωσης των Τρικάλων.

Όπως δημοσίευσε το trikalanews.gr, ο γιατρός είχε απασχολήσει την τοπική κοινωνία με εντυπωσιακή νεαρά που είχε εντοπιστεί δίπλα του σε φωτογραφίες.

Το δημοσίευμα αποκάλυπτε δε ότι η γυναικεία παρουσία δίπλα στον νέο Πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ ήταν η Νάνσυ Λάμπρου, φιναλίστ των καλλιστείων το 2008, η οποία έχασε τον τίτλο για λίγο και έκτοτε ακολούθησε λαμπρή καριέρα στον χώρο της μόδας.

Ο …εργένης Χρίστος Λιάπης βρίσκεται σε …βασανιστήρια, αν κρίνουμε από συνέντευξη της κας. Λάμπρου στην «Espresso» όπου δήλωσε «΄Οποιον αγαπάω τον …βασανίζω»…ανέφερε μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα.

Εκτός αυτού όμως ο κ. Λιάπης έχει τοποθετηθεί για το τηλεοπτικό Surviror..

Κλήθηκε επίσης να σκιαγραφήσει την προσωπικότητα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για τον οποίον εκτίμησε ότι πάσχει από το σύνδρομο της ύβρεως..

Shares