Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

ΝΔ: «Η αφωνία Τσίπρα για Ειδικό Δικαστήριο συνεχίζεται»

Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών του 2016. Στο επίκεντρο η κατάθεση της γραμματέως Καλογρίτσα για «χρήματα που πήγαιναν στον ΣΥΡΙΖΑ».

Με νέα ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει ότι «η αφωνία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τις αποκαλύψεις στο Ειδικό Δικαστήριο συνεχίζεται» και διερωτάται «πού κρύβεται ο κ. Τσίπρας;».

Επιπλέον, το κυβερνών κόμμα σημειώνει: «Αφωνία για τις επώνυμες, ένορκες καταγγελίες για σακούλες με επταψήφια ποσά που κατέληγαν στο κόμμα του. Αφωνία για τα sms διανομής ποσοστών μεταξύ καναλαρχών για το ΣΥΡΙΖΑ channel, με 51% «αδιαίρετο» σε Καλογρίτσα και «Α2»! Αφωνία στις ερωτήσεις για το εάν ο τότε πιο στενός του συνεργάτης κ. Παππάς δρούσε αυτοβούλως!»

«Καμία απάντηση στο γιατί κανείς δεν έχει μηνύσει τον κ. Καλογρίτσα, αν όλα όσα καταγγέλλει τόσα χρόνια είναι ψευδή και συκοφαντικά. Για πόσο θα κρύβεται ο κ. Τσίπρας; Δεν νιώθει την ανάγκη να μιλήσει για όλα αυτά τα τόσο επιβαρυντικά για το κόμμα του; Περιμένουμε τις απαντήσεις και θα συνεχίσουμε να τις ζητάμε όσο κι αν προσπαθεί να τις αποφύγει», τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο εξαφανισμένος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας»
Απαντώντας ο ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα σε άλλα, κάνει λόγο για «πανικό της Νέας Δημοκρατίας» και για «εξαφανισμένο πρωθυπουργό».

 

Η γραπτή απάντηση της Κουμουνδούρου:

«Ο πανικός της ΝΔ δεν μπορεί να κρυφτεί σε κάθε ανακοίνωση και σε κάθε αγωνιώδη προσπάθεια να αλλάξει την ατζέντα: από τη δημοκρατική εκτροπή των παρακολουθήσεων, τα δις των απευθείας αναθέσεων ως τα σκάνδαλα βουλευτών και στελεχών της που ως γαλάζιες ακρίδες έχουν ορμήσει στον δημόσιο πλούτο.

Τελευταίο επεισόδιο αστειότητας για το κόμμα του κ. Μητσοτάκη, που δεν έχει εμφανιστεί να απαντήσει σε επτά διαδοχικές ερωτήσεις του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, είναι να αναζητά τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Αν είναι τόσο ειλικρινές το ενδιαφέρον της ΝΔ, ας εμφανιστεί ο εξαφανισμένος αρχηγός της στη Βουλή σε μια από τις επόμενες προκλήσεις του Αλέξη Τσίπρα ή ας προκαλέσει ο ίδιος μια κοινοβουλευτική αναμέτρηση – χωρίς όμως να το βάλει στα πόδια με τη βοήθεια του κ. Τασούλα, όπως την τελευταία φορά.

ΥΓ. Όσο για εκείνη την τηλεοπτική αναμέτρηση, δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να προκαλέσουμε ξανά τη ΝΔ, γιατί έχουμε πια κουραστεί να βλέπουμε τον κ. Μητσοτάκη να ψάχνει κάθε φορά να βρει δικαιολογίες για να το σκάσει».

 

newsIT.gr

Shares