Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΝΑΤΟ Τουρκία: Απόρρητη σύσκεψη για την απειλή της Συμμαχικής ασφαλείας από τα οπλισμένα τουρκικά Drone;

ΝΑΤΟ Τουρκία: Απόρρητη σύσκεψη στο ΝΑΤΟ για την καινοφανή απειλή ασφαλείας από τα οπλισμένα τουρκικά UAV;

«Τα τουρκικά επιθετικά μη επανδρωμένα αεροχήματα που βοήθησαν στην επίτευξη μεγάλης επιτυχίας στη Συρία, τη Λιβύη και τελικά στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, ανάγκασαν το ΝΑΤΟ να πραγματοποιήσει μυστική συνάντηση με έναν κωδικό έκτακτης ανάγκης.

Μάλιστα, ένας εμπειρογνώμονας του γερμανικού υπουργείου Άμυνας είπε ότι «Αν συνεχίσουμε έτσι όπως κάνουμε, χάσαμε…», γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.

Στην ατζέντα τα οπλισμένα τουρκικά UAV

«Τα τουρκικά UAV που έγραψαν ιστορία στη Λιβύη και το Αζερμπαϊτζάν τέθηκαν στην ατζέντα του ΝΑΤΟ. Η προσοχή του κόσμου εστιάστηκε στα τουρκικά επιθετικά UAV, που αποτέλεσε αντικείμενο μυστικής συζήτησης». Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το θέμα δημοσιεύθηκαν στα δυτικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσαν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, η στρατηγική του εξοπλισμού του ΝΑΤΟ τέθηκε στη συζήτηση.

Συζητήσεις υψηλών παραγόντων
Προγραμματίστηκαν μια σειρά συναντήσεων για την εκτίμηση των νέων δεδομένων σε πόλεμο εξαιτίας των τουρκικών UAV και μία από αυτές πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο. Μάλιστα, στη συνάντηση αυτή παραβρέθηκε «διαδικτυακά» και αμερικανική αντιπροσωπεία υψηλού επιπέδου ασφάλειας.

Προβλήθηκαν εικόνες από τα τουρκικά UAV
Το τουρκικό δημοσίευμα σημειώνει ότι τα Τουρκικά οπλισμένα UAV αποτέλεσε θέμα στη συζήτηση και επισημάνθηκε η υπεροχή του Αζερμπαϊτζάν έναντι της Αρμενίας. Σύμφωνα με τη Yeni Şafak προβλήθηκαν βίντεο σχετικά με την καταστροφή των αρμάτων μάχης και σταθερών στόχων όπως αποθήκες και καταφύγια.

Ομολογία Γερμανού εμπειρογνώμονα
Ένας εμπειρογνώμονας από το γερμανικό Υπουργείο Άμυνας, ο οποίος παρακολούθησε την τελευταία συνάντηση στο Βερολίνο, έκανε εμπιστευτικά τις ακόλουθες δηλώσεις: «Εάν συνεχίσουμε όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα, έχουμε χάσει».

Ο στόλος των οπλισμένων μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων ήρθε στο προσκήνιο
Μετά τη συνάντηση του ΝΑΤΟ, η πρώτη αναφορά στη Δύση εμφανίστηκε στο γερμανικό κοινοβούλιο. Το SDP επέμενε να εγκαταστήσει οπλικά συστήματα σε UAV και έτσι να δημιουργήσει έναν στόλο ένοπλων UAV. Ωστόσο, αυτό το αίτημα δεν πέρασε από το κοινοβούλιο.

Ο κόσμος δεν είναι όπως πριν
Οι ειδικοί έχουν γράψει άρθρα που δηλώνουν σαφώς ότι ο “Δυτικός Κόσμος” πηγαίνει σε λάθος εξοπλισμό. Εμπειρογνώμονες ασφαλείας λένε ότι δεν είναι πλέον δυνατή η μεταφορά δυνάμεων όπως έγινε στον πόλεμο του Κόλπου, και ότι με την ηλεκτρονική τεχνολογία, αυτό θα αποτραπεί από τα drone που χρησιμοποιούνται τόσο στον αέρα όσο και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

ΠΗΓΗ: YENI AKIT

Shares