Τρίτη , 23 Απριλίου 2024

Ναταλία Γερμανού – Τι λέει για τα συμβόλαια των συνεργατών της

“Η Ναταλία Αργυράκη και ο Δημήτρης Πανόπουλος, που ήταν σε συζητήσεις -κι είναι ακόμα, μην προδώσω- ανανέωσης και τα λοιπά, δέχτηκαν πολλές προτάσεις μετεγγραφής για να πάνε αλλού” σημείωσε η Ναταλία Γερμανού.

Με αφορμή την απορία του Δημήτρη Πανόπουλου για τον λόγο που αρκετές φορές γράφονται αναληθή δημοσιεύματα για την μετακίνηση τηλεοπτικών προσώπων κι αν υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από αυτό, η Ναταλία Γερμανού μίλησε για τα συμβόλαια των συνεργατών της στην εκπομπή και για όσους είναι σε συζητήσεις για να ανανεώσουν.

«Ο Δημήτρης έχει προφανώς αυτήν την απορία γιατί από τα τέσσερα παιδιά μου εδώ, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Εβελίνα Νικόλιζα, δεν ετέθη θέμα ανανέωσης γιατί ήταν σε ισχύ το συμβόλαιό τους ούτως ή άλλως. Η Ναταλία Αργυράκη και ο Δημήτρης Πανόπουλος, που ήταν σε συζητήσεις -κι είναι ακόμα, μην προδώσω- ανανέωσης και τα λοιπά, δέχτηκαν πολλές προτάσεις μετεγγραφής για να πάνε αλλού» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

«Απλώς ανάμεσα σε αυτές τις προτάσεις, που κάποιες ίσχυαν, γράφτηκε πολύ έντονα κάτι σαν σίγουρο και δεν του είχε τεθεί ποτέ. Απορούσε κι έλεγε μα πώς γράφουν κάτι; Εξυπηρετεί κάπου αυτό; Το δίνει το κανάλι; Γιατί να το κάνουν αυτό; Έχει μείνει με την απορία το παιδί» έκλεισε η Ναταλία Γερμανού.

 

πηγή: zappit.gr

Shares