Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Ναταλία Γερμανού: Ο Άκης Πετρετζίκης με πέταξε έξω

Ο Άκης Πετρετζίκης βρέθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού με την παρουσιάστρια να θυμάται ένα αστείο περιστατικό από την πρώτη γνωριμία τους.

Όπως είπε η Ναταλία Γερμανού η πρώτη φορά που γνώρισε τον Άκη Πετρετζίκη ήταν μόλις ο γνωστός σεφ είχε νικήσει στο Masterchef και μαγείρευε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο Mega.

«Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας για το πως πρωτογνώρισα τον Άκη χρόνια πριν, όταν ακόμα μαγείρευε στον Γιώργο και στην Φαίη. Ήμουν καλεσμένη εγώ στο πρωινό στο Mega και μόλις είχες βγει από το MasterChef νικητής. Μου λένε στα πλαίσια του καλέσματος, θα μαγειρέψεις σπανακόπιτα με τον Άκη» είπε η Ναταλία Γερμανού.

«Με πέταξε από την κουζίνα κλωτσηδόν σε τρία λεπτά, γιατί μπήκα μέσα και μου έλεγε πάρε αυτό κι ανακάτεψε το σπανάκι με το ανθότυρο. Εγώ δύο αριστερά χέρια. Κουζίνα no. Μετά μου λέει καλά, άστο και πήγαινε κάθισε με τα παιδιά κι όταν τελειώσει η σπανακόπιτα, θα στη σερβίρω. Με έδιωξε, “πέρασε έξω από την κουζίνα μου κυρία μου”» πρόσθεσε γελώντας η Ναταλία Γερμανού.

 

newsit.gr

Shares