Τετάρτη , 28 Ιουλίου 2021
Τελευταία Νέα

Ναγκόρνο-Καραμπάχ: «Προ των πυλών» οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων της Ρωσίας στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ενώ παράλληλα έχουν δημοσιευτεί πλάνα από την είσοδο Ρώσων σε εδάφη της Αρμενίας με τελικό προορισμό την πολύπαθη περιοχή…

Η Μόσχα φαίνεται πως εφαρμόζει το συντομότερο δυνατό τα όσα συμφώνησαν οι εμπλεκόμενες πλευρές για την λήξη των εχθροπραξιών και την κατάπαυση πυρός με την παράλληλη παρουσία ειρηνευτικών δυνάμεων, αφού εικόνες από ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις βρίσκονται καθ’ οδόν για το Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Ειδικότερα, τέσσερα μεταγωγικά αεροσκάφη Il-76 με Ρώσους στρατιωτικούς της ειρηνευτικής δύναμης προσγειώθηκαν σε αεροδρόμια του Γερεβάν ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας, το στρατιωτικό προσωπικό ξεκίνησε την εκφόρτωση των θωρακισμένων οχημάτων και οχημάτων προσωπικού.

Επιπρόσθετα, ρωσικές μονάδες στρατονομίας αποτελούμενες από περίπου 400 άτομα προσωπικό έχει ήδη φτάσει στην Αρμενία από την Τετάρτη για να ξεκινήσουν την ειρηνευτική αποστολή τους στο Καραμπάχ.

Τέλος, πληροφορίες του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας αναφέρουν ότι αυτές οι δυνάμεις θα αναπτυχθούν σε μια αποστρατικοποιημένη ζώνη στο Καραμπάχ, την οποία θα παρακολουθούν για να διασφαλίσουν την κατάπαυση του πυρός.

Δείτε πλάνα:

Με πληροφορίες από: AMN / ΑΠΕ – ΜΠΕ | Φωτογραφία

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares