Τρίτη , 28 Σεπτεμβρίου 2021
Τελευταία Νέα

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Η φρίκη του πολέμου -Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών Αρμένιων στρατιωτών….

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Το υπουργείο Άμυνας του Ναγκόρνο Καραμπάχ ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των Αρμενίων στρατιωτών που σκοτώθηκαν  αυξήθηκε κατά 36 στους 963, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Μετά τις άκαρπες προσπάθειες για εκεχειρία φαίνεται πως ο πόλεμος θα αργήσει να σταματήσει.Ο Ερντογάν συνεχίζει να προκαλεί και σύμφωνα με αρμένικα ΜΜΕ εφοδιάζει το Αρτσάχ με 1.200 μαχητές.

Ο δημοσιογράφος στην Αρμενία αναφέρει ότι οι Τούρκοι καταδρομείς μεταφέρθηκαν αρχικά στο Μπακού και μετά μετακινήθηκαν στο μέτωπο του Ναγκόρνο/Καραμπάχ.

«Πρόκειται για ορεινούς καταδρομείς που δρουν σε ορεινές περιοχές όπως τα εδάφη του Αρτσάχ. Οι Τούρκοι καταδρομείς θα αντικαταστήσουν στρατεύματα ειδικών αποστολών του Αζερμπαϊτζάν που δεν μπορούν να αντέξουν την άμεση σύγκρουση με την αρμενική πολιτοφυλακή του Αρτσάχ. Μιλώ πρώτα απ ‘όλα για το νότιο μέτωπο και την κατεύθυνση Jabrayil-Hadrut», είπε ο Ρώσος.

Υπενθυμίζουμε επίσης, ότι σύμφωνα με δήλωση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χθες, η τουρκική πλευρά ανακοίνωσε “ότι έχει κάθε δικαίωμα να αντιδράσει, να παρέμβει ακόμη και να συμμετάσχει στην επίλυση της σύγκρουσης Ναγκόρνο-Καραμπάχ μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν”.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares