Κυριακή , 26 Σεπτεμβρίου 2021

Ναυτική τραγωδία: Νεκροί 4 ψαράδες από τη σύγκρουση ελληνικού τάνκερ με τουρκικό καΐκι ανοιχτά των Αδάνων

Ναυτική τραγωδία: Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ από τη θάλασσα ανασύρθηκαν νεκροί 4 ψαράδες. Το καΐκι τους αναποδογύρισε μετά από σύγκρουση με ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο ανοιχτά των Αδάνων.

Δείτε live την πορεία του Oruc Reis

Τα τουρκικά ΜΜΕ μετέδωσαν την δυσάρεστη είδηση ότι 4 τούρκοι ψαράδες ανασύρθηκαν νεκροί μετά την σύγκρουση του ελληνόκτητου τάνκερ, ΕΦΕΣΟΣ με τουρκικό ψαροκάϊκο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, όλα έγιναν στις πέντε παρά δέκα τα ξημερώματα όταν το καΐκι «Polatbey» συγκρούστηκε με τάνκερ με ελληνική σημαία και αναποδογύρισε.

Τα αίτια της σύγκρουσης παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα. Το ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο «ΕΦΕΣΟΣ» συγκρούστηκε με τουρκικό αλιευτικό σκάφος, 37 ναυτικά μίλια ανοιχτά της τουρκικής πόλης Μερσίνη.

Στο ελληνικό δεξαμενόπλοιο που είχε αναχωρήσει από τη Σεϊχάν της Τουρκίας με προορισμό το Βιετνάμ, μεταφέροντας 139.144 μετρικούς τόνους πετρέλαιο, επέβαιναν 27 άτομα πλήρωμα μεταξύ των οποίων και 13 Έλληνες.

Στο αλιευτικό σκάφος, που έχει αναποδογυρίσει, δεν έχει προσδιοριστεί, μέχρι στιγμής, ο ακριβής αριθμός των επιβαινόντων.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares