Τετάρτη , 17 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

Ναύπλιο: Στις σούβλες 60 κοκορέτσια και 40 αρνιά! Ανεπανάληπτο ρεκόρ με εικόνες που… ανοίγουν την όρεξη

Στο Ναύπλιο το φετινό Πάσχα μπορεί να είναι διαφορετικό, όμως κάποιοι έχουν τους δικούς τους λόγους να χαμογελούν…

Με παραγγελίες από ψητοπωλείο επέλεξαν να φάνε τον παραδοσιακό οβελία και το κοκορέτσι οι περισσότεροι κάτοικοι του Ναυπλίου καθώς οι απαγορεύσεις και η όλη κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού οδήγησε τους περισσότερους στο delivery.

Πάρα πολλές οικογένειες επέλεξαν με παραγγελία να γευθούν στο πασχαλινό τους τραπέζι το παραδοσιακό αρνάκι και το κοκορέτσι στην σούβλα ψημένο από επαγγελματίες του είδους. Έτσι κεντρικό ψητοπωλείο στην πόλη του Ναυπλίου σημείωσε ρεκόρ καθώς για σήμερα σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του θα ψηθούν 60 σούβλες με κοκορέτσια, 40 αρνιά και πέντε δίμετρες σούβλες κοντοσούβλι.

“Φέτος είναι πολλοί αυτοί που προτίμησαν την παραγγελία από το κατάστημα μας και φυσικά έπρεπε να εξυπηρετήσουμε όλους τους πελάτες μας που μας εμπιστεύθηκαν και έτσι έχουμε ξεκινήσει από τη νύχτα να ψήνουμε για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε, στην πραγματικά και για εμάς τεράστια ζήτηση που παρουσιάσθηκε” λέει ο Θοδωρής Μαρνέρης.

Να τονίσουμε πως όλα τα ψητά ειναι παραγγελίες οι οποίες έγιναν μέχρι και την Μεγάλη Παρασκευή και πως το συγκεκριμένο κατάστημα ειναι από τα ελάχιστα που έχουν παραμείνει ανοιχτά στην πόλη όλο αυτό το διάστημα των απαγορευτικών μέτρων.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares