Σάββατο , 12 Ιουνίου 2021

Να γιατί η Ελληνική Λύση είναι ΠΡΩΤΗ! Στοιχεία που σας κρύβουν τα ΜΜΕ…

Αυτά είναι τα στοιχεία που δεν προβάλλονται από τα συστημικά Μέσα…

Στοιχεία που δεν παρουσιάζονται από τα συστημικά Μέσα ενημέρωσης είναι τα στοιχεία που θα σας παρουσιάσουμε στη συνέχεια σε ότι αφορά την παρουσία των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων στη Βουλή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν 11 μήνες μετά την είσοδο της Ελληνικής Λύσης  στο ελληνικό κοινοβούλιο, το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου “φιγουράρει” επι μονίμου βάσεως στην πρώτη θέση παραγωγικότητας, τόσο στις κοινοβουλευτικές ερωτήσεις όσο και στις ομιλίες των προέδρων των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Μία απλή σύγκριση της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας των πολιτικών αρχηγών είναι αρκετή για να δείξει ποιος παίρνει την Βουλή στα σοβαρά,ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, η Ελληνική Λύση ήταν και συνεχίζει να είναι πρώτη με διαφορά στη διενέργεια κοινοβουλευτικών ερωτήσεων με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου αλλά και τον ίδιο προσωπικά να καρπώνονται χωρίς καμία ανησυχία την πρώτη θέση καθώς η δεύτερη ΝΔ βρίσκεται κατά πολύ πιο πίσω στη συγκεκριμένη μέτρηση όπως και σε όλες τις μετρήσεις παραγωγικότητας.Χαρακτηριστικό δείγμα της μέτρησης αυτής είναι ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος έχει πραγματοποιήσει αδιανόητο αριθμό των 2000 ερωτήσεων.

Πραγματοποιώντας την προαναφερθείσα σύγκριση και σύμφωνα με τις μετρήσεις ως τώρα, ο Κ. Μητσοτάκης έχει πραγματοποιήσει 20 ομιλίες, ο Α.Τσίπρας 21, ο Δ.Κουτσούμπας 25, η Φ.Γεννηματά 27, ο Γ. Βαρουφάκης 30…

ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – Το μόνο κόμμα που ΔΟΥΛΕΥΕΙ πραγματικά και αγωνίζεται για την Ελλάδα……

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares