Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Να γιατί δεν τολμάνε να χτυπήσουν το λαθρεμπόριο! Μόνον ο Κ. Βελόπουλος τόλμησε να πει την αλήθεια στο κοινοβούλιο…

Αποκαλυπτικός έγινε για άλλη μια φορά στην Βουλή, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σχετικά με το θέμα του λαθρεμπορίου.

Αρχικά επιτέθηκε προς την πολιτική ηγεσία, ρωτώντας γιατί δεν έκαναν τόσο καιρό κάτι όσον αφορά την πάταξη του λαθρεμπορίου.

“Που να τολμήσετε…που να βγουν οι ίδιοι οι άνθρωποι δικοί σας, που έχουν κανάλια, που έχουν  διυλιστήρια, αυτοί οι άνθρωποι κάνουν το λαθρεμπόριο. Τα διυλιστήρια των καναλιών, δεν το κάνει ο άλλος με το πρατήριό του. Γιατί για να πα στο πρατήριο, πήγε από κάπου!”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά αναφέρθηκε και στους οικονομικούς ολιγάρχες – εφοπλιστές, οι οποίοι φέρνουν πετρέλαιο ναυτιλιακό “και το κάνουν μετά κίνησης”.

 

Δεν τα ξέρετε αυτά εσείς…ζείτε σε άλλη χώρα!

Πριν κλείσει, κατήγγειλε τα λεγόμενα ορισμένων στελεχών της ΝΔ, που κατηγόρησαν τον μέσο Έλληνα και Ελληνίδα ότι οι ίδιοι φταίνε που είναι “σπάταλοι”.

Κλείνωντας, ο κ. Βελόπουλος “αποστόμωσε” τα προαναφερθείσα λόγια των αντιπάλων του, λέγοντας χαρακτηριστικά, “Ο τζάμπας είναι αυτός που παίρνει πεντέμισι χιλιάρικα και αναγκάζει τον Έλληνα να πληρώνει ρεύμα ακριβό και δεν έκανε τίποτα τρία χρόνια για να βοηθήσει σ’ αυτήν την ιστορία!”.

Shares