Δευτέρα , 30 Ιανουαρίου 2023

Να αποφυλακιστεί ζητά η μητέρα της 12χρονης

Σεπόλια: Να αποφυλακιστεί ζητά η μητέρα της 12χρονης

Την αποφυλάκισή της ζητά μέσα από τις φυλακές η μητέρα της 12χρονης που κατηγορείται ότι εξέδιδε την ίδια της την κόρη.

Η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια που κατηγορείται πως εξέδιδε την ίδια της την κόρη ζητά να αποφυλακιστεί και να επιστρέψει στην οικογένειά της.

Η κατηγορούμενη για το αδίκημα της μαστροπείας με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη ως ύποπτη τέλεσης νέων αδικημάτων και περιμένει να βγει από τη φυλακή και να επιστρέψει στην 12χρονη και στα άλλα της παιδιά.

«Είμαστε μία οικογένεια βιοπαλαιστών, πολύτεκνοι, που σκοπός της ζωής μας, ήταν, είναι και θα είναι, πάντα να κάνουμε τα πάντα και ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για το μεγάλωμα και τις σωστές αξίες και βάσεις που μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας», δήλωσε η μητέρα της 12χρονης.

Ο μεγάλος γιος της οικογένειας, ο 18χρονοςΚώστας, υποστηρίζει πως η Πολιτεία δε στάθηκε δίπλα τους. «Σε όσα έχουμε περάσει αυτούς τους μήνες δεν έχουμε καμία βοήθεια από πουθενά. Ούτε ψυχίατρος βοήθησε την αδελφή μου, κανένας από το κράτος δεν μας έλυσε κανένα πρόβλημα», είπε ο 18χρονος.

 

Εν αναμονή του βουλεύματος

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της 12χρονης συνελήφθη με ένταλμα, καθώς οι Αρχές εντόπισαν εμβάσματα ύψους 110 ευρώ τα οποία κατά την κατηγορία προέρχονται από το αδίκημα της μαστροπείας.

«Στην υπόθεση μου έχουν γίνει τραγικά λάθη και παραλείψεις, στη δικογραφία έχουν μπει επιλεκτικά στοιχεία, τα πιο πολλά αθωωτικά για ‘μένα τα έχουν παραλείψει όπως συνομιλίες με τον 53χρονο κατηγορούμενο, στις οποίες δείχνω το έντονο ενδιαφέρον μου για το πού είναι και τι κάνει η κορούλα μου», είπε η μητέρα της 12χρονης.

Μετά την απόφαση για προφυλάκιση, η κατηγορούμενη κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης για την οποία αναμένεται η κρίση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών με τον δικηγόρο της να τονίζει πως η έκδοση του βουλεύματος έχει καθυστερήσει.

«Θέλω να είμαι αυτή τη δύσκολη στιγμή δίπλα στα παιδιά μου, ειδικά στη…, να τα στηρίζω όπως μπορώ ψυχολογικά, ηθικά και οικονομικά, εφόσον μου δοθεί η ευκαιρία εφόσον αποφυλακιστώ να δουλέψω ξανά», συμπλήρωσε η μητέρα της ανήλικης. Η μητέρα της 12χρονης οδηγήθηκε στις φυλακές στις 17 Οκτωβρίου.

Πηγή: Newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares