Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Ν.Τραμπ: «Την Τρίτη θα έρθουν να με συλλάβουν οι αριστεροί του παρακράτους του Τ.Μπάιντεν»

Προηγείται στις δημοσκοπήσεις σε όλες τις Πολιτείες.

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ σε μία δήλωση που προκαλεί αίσθηση ανακοίνωσε ότι αναμένεται να συλληφθεί την Τρίτη στο Μανχάταν δείχνοντας την πλευρά Μπάιντεν ότι κρύβεται πίσω από όλα αυτά και μάλιστα κάνοντας χρήση αριστερών παρακρατικών!

Η αναφορά του Τραμπ έγινε στην πλατφόρμα Truth Social το Σάββατο, σύμφωνα με το Reuters, με τον πρώην πρόεδρο της χώρας να υποστηρίζει πως «χωρίς να αποδείξεις και με παράνομες διαρροές, το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν αφήνει να εννοηθεί πως θα με συλλάβουν».

Το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ την προεκλογική χρονιά αποφασίζει να ανασύρει μια παλιά υπόθεση ώστε να πλήξει τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών εκ νέου.

Μάλιστα όλα αυτά γίνονται όταν αποκαλύπτεται ότι προηγείται δημοσκοπικά σε όλες τις πολιτείες ενώ στα χέρια του Μπάιντεν μπορεί να σκάσει η βόμβα των τραπεζών.

Ο Τραμπ υποστήριξε στον λογαριασμό του στο Truth Social ότι το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν θα τον συλλάβει την Τρίτη για τις κατηγορίες.

Τους χαρακτήρισε «διεφθαρμένους και άκρως πολιτικοποιμένους», αποκαλώντας την υποτιθέμενη πληρωμή χρημάτων «παλιό και πλήρως απομυθοποιημένο παραμύθι».

Την περασμένη εβδομάδα, ο πρώην πρόεδρος και υποψήφιος για το Λευκό Οίκο στις εκλογές του 2024 προσκλήθηκε να καταθέσει ενώπιον μιας μεγάλης κριτικής επιτροπής του Μανχάταν, με τον επί χρόνια συνεργάτη και πρώην δικηγόρο του Μάικλ Κοέν να καταθέτει τη Δευτέρα (20/3)

Ο Τραμπ επέμεινε και πάλι ότι δεν είχε διαπράξει κανένα έγκλημα ενώ καλεί μάλιστα τους υποστηρικτές του να τον στηρίξουν για να «πάρουν πίσω το έθνος»

pronews.gr

Shares