Σάββατο , 26 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Nτου στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη! Μπούκαραν κουκουλοφόροι… (ΒΙΝΤΕΟ)

Nτου στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη! Μπούκαραν κουκουλοφόροι… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο βουλευτής Β’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, είδε το απόγευμα της Πέμπτης, 07.06.2018, περισσότερους από 10 κουκουλοφόρους να επιτίθενται στο γραφείο του.

Την… ανακοίνωση έκανε ο ίδιος.

«Μόλις δέχθηκα επίθεση απο κουκουλοφορους στο γραφείο μου» έγραψε στο Twitter.

Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter βίντεο με την επίθεση των αγνώστων.

Διαρκεί μόλις 20 δευτερόλεπτα, αλλά είναι ενδεικτικό. Τα πλάνα είναι τραβηγμένα προφανώς από κινητό τηλέφωνο. Δείχνουν περισσότερους από δέκα αγνώστους να βρίσκονται στην είσοδο του γραφείου. Επικρατεί ο… κακός χαμός, με τους αγνώστους να φωνάζουν, ενώ επίσης ακούγονται έντονοι θόρυβοι, σαν κάτι να χτυπούν.

Στο δρόμο φαίνονται επίσης τα τρικάκια που οι άγνωστοι πέταξαν.

Η… live ενημέρωση από τον βουλευτή της ΝΔ, όμως, δεν τελείωσε εκεί. Με τρίτη ανάρτηση, ο ίδιος τονίζει πως «Για τον κουφοντίνα διαδηλωναν σε εμενα«.

Στην ανάρτηση αυτή ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έχει επισυνάψει και τρεις φωτογραφίες.

Στην πρώτη φαίνεται γραμμένη με σπρέι σε τοίχο (σ.σ. άγνωστο αν είναι στο εσωτερικό του γραφείο ή στον διάδρομο) η λέξη «αλληλεγγύη», ενώ ακριβώς από κάτω υπάρχει κι ένα… ορφανό «Σ»! Ίσως οι άγνωστοι ήθελαν να συνεχίσουν την φράση τους, αλλά τελικά να μην… πρόλαβαν.Nτου στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη! Μπούκαραν κουκουλοφόροι… (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι άλλες δύο φωτογραφίες δείχνουν τα τρικάκια με το κείμενο για τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Ο οποίος υπενθυμίζεται πως κάνει απεργία πείνας με αίτημα την χορήγηση νέας άδειας.

Δείτε τις εικόνεςNτου στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη! Μπούκαραν κουκουλοφόροι… (ΒΙΝΤΕΟ) Nτου στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη! Μπούκαραν κουκουλοφόροι… (ΒΙΝΤΕΟ)

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares