Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Μυθική πρόταση της Παρί στον Εμπαπέ: 50 εκατ. ευρώ τον χρόνο και πριμ υπογραφής 100 εκατομμύρια!

«Γη και ύδωρ» δίνει η Παρί Σεν Ζερμέν για να παραμείνει ο Εμπαπέ στο Παρίσι – Ποια η πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης

Την ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης φαινόταν να είχε το πάνω χέρι στο μεταγραφικό σίριαλ του Κιλιάν Εμπαπέ, η Παρί Σεν Ζερμέν κάνει φαίνεται πως κάνει τη ρελανς, ώστε ο 23χρονος να παραμείνει κάτοικος Παρισίου.

Οι Μαδριλένοι, σύμφωνα με το Athletic, προσφέρουν στον Γάλλο επιθετικό συμβόλαιο με «χρυσές» ετήσιες αποδοχές και πριμ υπογραφής 120 εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα ο παίκτης θα έχει πλήρη έλεγχο των δικαιωμάτων της εικόνας του. Και ενώ το δημοσίευμα του Athletic, έκανε λόγο για προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, η Παρί τα δίνει όλα για όλα ώστε να κρατήσει στην ομάδα τον Εμπαπέ.

Οι Παριζιάνοι δίνουν «γη και ύδωρ» στον 23χρονο προσφέροντας 100 εκατ. ευρώ έξτρα πριμ υπογραφής συμβολαίου και 50 εκατ. ευρώ καθαρά ετησίως μέχρι το 2024 με επιλογή επέκτασης για ακόμα μια σεζόν! Μάλιστα, οι πρωταθλητές Γαλλίας δίνουν και τον απόλυτο έλεγχο του πρότζεκτ της ομάδας στον παίκτη.

Αυτό σημαίνει πως ο Εμπαπέ θα μπορεί να αποφασίζει για μεταγραφές, ενώ θα έχει λόγο ακόμα και στην πρόσληψη ή απόλυση του προπονητή. Ο παίκτης αναμένεται να πάρει την οριστική του απόφαση τα επόμενα 24ωρα και σύμφωνα με τη μητέρα του, οι δυο προτάσεις είναι σχεδόν ίδιες, όπως αποκάλυψε στο Kora Plus.

«Έχουμε δύο προσφορές, αυτή της Παρί και αυτή της Ρεάλ, είναι σχεδόν ίδιες. Στη Ρεάλ ο γιος μου θα έχει τον έλεγχο των δικαιωμάτων της εικόνας του. Τώρα περιμένουμε την απόφασή του».

Ο Γάλλος τη φετινή χρονιά έχει αγωνιστεί σε 45 παιχνίδια με τη φανέλα των Παριζιάνων σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει σε 36 παιχνίδια, ενώ έχει και 26 ασίστ. Συνολικά σε πέντε σεζόν με την Παρί ο Γάλλος αστέρας έχει 168 γκολ και 87 ασίστ, σε 216 παιχνίδια.

newsbomb.gr

Shares