Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Μυστήριο η εξαφάνιση 26χρονης και της 3χρονης κόρης

Κανένα ίχνος παρά τις έρευνες της αστυνομίας, δεν έχει ακόμα εντοπιστεί της 26χρονης γυναίκας και της 3χρονης κόρης της που εξαφανίστηκαν από τη Χαλκιδική από την Τετάρτη (22/03), με αποτέλεσμα να εξετάζεται τώρα το ενδεχόμενο να έφυγαν στο εξωτερικό.

Χθες το απόγευμα, ο 32χρονος πατέρας του κοριτσιού δήλωσε την εξαφάνισή τους στο Αστυνομικό τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής. Όπως ανέφερε η 26χρονη σύντροφός του είχε φύγει την Τρίτη από το σπίτι τους στη Νικήτη Χαλκιδικής, μαζί με το παιδί και δεν κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσει μαζί της.

Η 26χρονη μαζί με το σύντροφό της ζούσαν μαζί, αλλά δεν είναι παντρεμένοι. Για την εξαφάνιση τους, έχουν ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία που πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 26χρονη γυναίκα και ο σύντροφός της είχαν καβγά πριν της εξαφάνισή της. Αναφέρουν επίσης ότι τα ρούχα και τα παιχνίδια της ανήλικης λείπουν από το σπίτι με αποτέλεσμα η αστυνομία να εξετάζει το νδεχόμενο η 26χρονη να επέστρεψε στη Γαλλία, που είναι η χώρα καταγωγής της.

 

cnn.gr

Shares