Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Μυρτώ Πάρος: Συγκινητικό βίντεο που επιχειρεί να κάνει ιππασία για πρώτη φορά

Μυρτώ Πάρος: Οκτώ χρόνια μετά τα βάναυσα χτυπήματα που δέχτηκε από αλλοδαπό εγκληματία, η κοπέλα με τη βοήθεια της μητέρας της προσπαθεί να κάνει πράγματα που την ευχαριστούν και γεμίζουν την καθημερινότητα της

https://www.youtube.com/watch?v=x9qzyf-PlGU

Οκτώ χρόνια μετά τα βάναυσα χτυπήματα που δέχτηκε στην Πάρο από αλλοδαπό εγκληματία και που ως αποτέλεσμα είχαν να της προκαλέσουν μόνιμη αναπηρία, η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη προσπαθεί με την βοήθεια της μητέρας της και προσώπων που βρίσκονται δίπλα τους, να κάνει πράγματα που την ευχαριστούν και γεμίζουν την καθημερινότητα της.

Σήμερα το πρωί η μητέρα της Μυρτούς με την συμβολή του γιατρού από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, Νίκου Κουδούνη, και σε συνεννόηση με επαγγελματίες ιππείς έκανε μια μεγάληΟκτώ χρόνια μετά τα βάναυσα χτυπήματα που δέχτηκε στην Πάρο από αλλοδαπό εγκληματία και που ως αποτέλεσμα είχαν να της προκαλέσουν μόνιμη αναπηρία, η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη προσπαθεί με την βοήθεια της μητέρας της και προσώπων που βρίσκονται δίπλα τους, να κάνει πράγματα που την ευχαριστούν και γεμίζουν την καθημερινότητα της.

Μητέρα και κόρη επισκέφτηκαν τον Ιππικό Όμιλο Κορωπίου για να αποκτήσει η Μυρτώ μια μοναδική εμπειρία, να ιππεύσει ένα άλογο. Όταν αντίκρισε δε τα συμπαθή τετράποδα, ούρλιαξε από χαρά.

Μπορεί να μην κατάφερε να ιππεύσει, όμως η τεράστια αγκαλιά που έδωσε στον Μπεν, ένα υπέροχο άλογο, όταν ανέβηκε στη ράχη του με την βοήθεια των ανθρώπων του Ιππικού Ομίλου, ήταν αρκετή για να λάμψει από ευτυχία το πρόσωπο της, προκαλώντας δάκρυα συγκίνησης σε όσους βρίσκονταν δίπλα της.

 

Shares