Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Μυλοπόταμος: «Παράνομη η προβολή του βίντεο»

Τον έντονο εκνευρισμό του εξέφρασε στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News”, ο δικηγόρος του 38χρονου, Διονύσης Βέρρας, για την παράνομη – όπως υποστήριξε- προβολή του βίντεο στα ΜΜΕ που έχει καταγράψει το μαύρο αγροτικό να εμβολίζει το λευκό αυτοκίνητο των Γερμανών τουριστών, στον Μυλοπόταμο, στην Κρήτη.

«Εμείς δεν έχουμε το βίντεο στα χέρια μας. Η προβολή του είναι παράνομη, αποτελεί μέρος της δικογραφίας. Τα προσωπικά δεδομένα τα έχετε κάνει σουρωτήρι. Αυτές οι εικόνες που εμφανίζετε, δεν σχετίζονται με κανέναν κατηγορούμενο με τα όπλα. Ποιο ανόητο πλάσμα βρήκε αυτές τις φωτογραφίες δεν ξέρω».

Όπως ο ίδιος σημειώνει, «το βίντεο δείχνει την τελευταία φάση του περιστατικού».

«Είναι μια άσχημη στιγμή, είναι καταδικαστέο αυτό. Πριν όμως έχει προηγηθεί ότι οι Γερμανοί έχουν καταδιώξει το αυτοκίνητο».

Σύμφωνα με τον κ. Βέρρα, κατά την προσπέραση των Ελλήνων στους Γερμανούς, οι δεύτεροι νόμιζαν ότι το αυτοκίνητό τους χτυπήθηκε με αποτέλεσμα να καταδιώξουν το αμάξι των Κρητικών.

 

Τότε, οι Γερμανοί έκλεισαν τον δρόμο στους Έλληνες, με τον δικηγόρο του 38χρονου να λέει πως ένας από τους Γερμανούς κατέβηκε από το αμάξι και άρχισε να γρονθοκοπεί τον 38χρονο.

«Άρχισε να τον γρονθοκοπεί μέσα στο αυτοκίνητο. Του έχει στραπατσάρει το πρόσωπο ολόκληρο. Κανένας από τους Γερμανούς δε έχει σωματικές βλάβες».

Όπως υποστήριξε ο συνήγορος του Κρητικού, το περιστατικό έχει λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις από όσο θα έπρεπε, επειδή συμμετέχοντες ήταν τουρίστες.

«Αν ήταν Έλληνες, δεν θα ασχολούνταν κανείς», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο και ακούστε όσα είπε ο κύριος Διονύσης Βέρρας στο Νίκο Ευαγγελάτο

 

newsit.gr/ΕΡΤ

Shares