Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Μύκονος: Μαφιόζικη επίθεση σε επιχειρηματία – Άγριος ξυλοδαρμός μετά από σκηνοθετημένο τροχαίο

Ανάστατη η Μύκονος από την άγρια επίθεση στη Χώρα του νησιού. Ο ξενοδόχος μεταφέρθηκε για ράμματα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Τι διαπιστώνει η αστυνομία από την έρευνα, για τα χτυπήματα στον επιχειρηματία…

Η Μύκονος περιμένει την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας, για την επίθεση που σημειώθηκε στη Χώρα, με θύμα ένα γνωστό επιχειρηματία. Ο ξενοδόχος άρχισε να δέχεται χτυπήματα ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, από ένα άτομο που τον πλησίασε και που όπως φαίνεται λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Όλα τα χτυπήματα άλλωστε ήταν στο κεφάλι, με σιδερόβεργα, με τον ξενοδόχο να χάνει τις αισθήσεις του και να μεταφέρεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για τις πρώτες βοήθειες.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ο ξενοδόχος μιλούσε με φίλο του, την ώρα της επίθεσης, στο κινητό του τηλέφωνο. Ξαφνικά, ένα αυτοκίνητο που όπως διαπιστώθηκε ήταν κλεμμένο έπεσε πάνω στο δικό του. Πριν προλάβει να βγει από το δικό του, είδε τον οδηγό που τον χτύπησε να βγαίνει και να τρέχει προς το μέρος του. Άνοιξε την πόρτα και άρχισε τα χτυπήματα στο κεφάλι, με τη σιοδερόβεργα που κρατούσε.

Η μαφιόζικη επίθεση έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και το υλικό βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας, που προσπαθεί να φτάσει στα ίχνη του δράστη. Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, ο καταζητούμενος προκάλεσε σκόπιμα το τροχαίο για να ακινητοποιήσει το ΙΧ και τον ίδιο τον επιχειρηματία που ήταν ο στόχος του.

Στο ιδιωτικό θεραπευτήριο που μεταφέρθηκε εσπευσμένα, οι γιατροί χρειάστηκε να του κάνουν 14 ράμματα. Όσον αφορά στο κίνητρο της επίθεσης, οι Αρχές πιθανολογούν ότι πρόκειται για άτομα της νύχτας που είχαν προηγούμενα με τον επιχειρηματία.

newsit.gr

Shares