Τρίτη , 16 Αυγούστου 2022

Μύκονος: 560 ευρώ για 12 στρείδια πλήρωσε ζευγάρι Καναδών στο εστιατόριο με τα «χρυσά» καβουροπόδαρα

Μετά τα «χρυσά» καβουροπόδαρα, το γνωστό εστιατόριο στη Μύκονο χρέωσε 560 ευρώ «χρυσά» στρείδια. Τη λυπητερή πήραν Καναδοί νεόνυμφοι.

Το ζευγάρι από τον Καναδά που επέλεξε να περάσει λίγες ημέρες από τον μήνα του μέλιτος στη Μύκονο, δύσκολα θα ξεχάσει την επίσκεψη στο περίφημο εστιατόριο του νησιού των ανέμων.

«Ο σύζυγός μου, Άλεξ, πήγε στην τουαλέτα και όταν επέστρεψε είπε ότι νόμιζε πως είδε μενού που έγραφε 29 ευρώ το στρείδι και του είπα ότι δεν υπήρχε περίπτωση», περιγράφει η 30χρονη νεόνυμφη, Λίντσεϊ Μπριν.

«Είχαμε ήδη φάει τα στρείδια και σκεφτήκαμε: Θεέ μου, τι λογαριασμός θα μας έρθει;», θυμάται.

«Ο σερβιτόρος ήρθε στο τραπέζι με ένα τεράστιο καροτσάκι με επιδόρπια κι άρχισε να μας αφήνει πιάτα πάνω στο τραπέζι. Ήταν πολύ πιεστικός παρά τις αρνήσεις μας», είπε το ζευγάρι στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, συμπληρώνοντας πως ο σκοπός του ήταν να τους κάνουν να πληρώσουν ακόμα περισσότερα χρήματα.

Το ζευγάρι πλήρωσε 560 ευρώ μόλις για 12 στρείδια, μία μπίρα και ένα κοκτέιλ!

Δείτε την περιγραφή του ζευγαριού στο παρακάτω βίντεο:

«Όταν ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε, οδήγησαν τον Άλεξ σε ένα πίσω δωμάτιο για να πληρώσει. Του έδωσαν τον λογαριασμό που ήταν πάνω από 400 ευρώ για στρείδια. Ήταν σοκαρισμένος και ζήτησε εξηγήσεις».

Ο σύζυγός μου πλήρωσε τον λογαριασμό, επειδή, όπως λέει η Λίντσεϊ, υπέκυψε στον εκφοβισμό.

«Εκ των υστέρων χαίρομαι που δεν προκαλέσαμε καυγά ή αρνηθήκαμε να πληρώσουμε γιατί θα μπορούσε να είχε καταλήξει χειρότερα για εμάς. Όταν κάποιος είναι τουρίστας, το εκμεταλλεύονται…», τόνισε, απογοητευμένη από την εμπειρία τους στο «χρυσό» εστιατόριο.

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares