Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

My Style Rocks: Άγριος καβγάς Κουδουνάρη -Αλεξανδράκη -Η παίκτρια έβαλε τα κλάματα…(BINTEO)

Οι κόντρες μεταξύ των κριτών και των παικτριών του My Style Rocks δεν έχουν τελειωμό…

Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο του Στέλιου Κουδουνάρη, μπήκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία βρίσκεται από χθες στο ριάλιτι μόδας του Σκάι. Σήμερα, η Αφροδίτη Γραμμέλη, αποκάλυψε στην εκπομπή το «Πρωινό», τον καβγά που σημειώθηκε μεταξύ τους στα γυρίσματα.

Μάλιστα, όπως είπε, ο καβγάς ήταν τόσο έντονος που η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήθελε να αποχωρήσει από το My Style Rocks, αλλά τελικά την έπεισαν η παραγωγή και τα κορίτσια να παραμείνει.

Συγκεκριμένα, βλέποντας αποσπάσματα από το χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks, η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε το έντονο παρασκήνιο που υπήρξε με την παίκτρια μετά τον τρόπο που της μίλησε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

My Style Rocks: Άγρια κόντρα μεταξύ Δήμητρας Αλεξανδράκη και Στέλιου Κουδουνάρη

«Την Κυριακή έγινε το γύρισμα για το Gala που θα δούμε την Παρασκευή, με θέμα Red Carpet. Ο Στέλιος Κουδουνάρης μίλησε άσχημα στην Δήμητρα Αλεξανδράκη, την οποία δεν φαίνεται να συμπαθεί ιδιαίτερα.

Έγινε μεγάλη φασαρία και διακόπηκε το γύρισμα. Η Δήμητρα έκλαψε στην προετοιμασία για το καινούριο επεισόδιο, δεν ήθελε να μείνει στο My Style Rocks.

Την έπεισε η παραγωγή, προσπάθησαν να την ηρεμήσουν τα κορίτσια, τα οποία την συμπαθούν πάρα πολύ. Η ίδια είπε ότι “δεν με νοιάζει, δεν το κάνω για τα λεφτά, έχω έξω δουλειές, βγάζω χρήματα”. Έχει πιεστεί πάρα πολύ ψυχολογικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Shares