Δευτέρα , 27 Μαρτίου 2023
Τελευταία Νέα

Μουρατίδης: «Αν δεν θέλει να πει ευχαριστώ, ας πάει στον ψυχίατρο»

“Γυρνώντας όλοι οι μουσικοί μου έφεραν από ένα δωράκι. Ο καλλιτέχνης μου, που του κανόνισα, τίποτα ούτε πράσινο φύλλο. Αδιαφορώ” δήλωσε ο Νίκος Μουρατίδης.

Ο Νίκος Μουρατίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη 1» με την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους καλλιτέχνες που έχει βοηθήσει κι αν έχει εισπράξει ευχαριστώ ως ανταπόδοση.

«Έχω ακούσει από πολύ ένθερμο ευχαριστώ μέχρι αδιαφορία. Όλη η βεντάλια… Εγώ την δουλειά μου έκανα με κέφι, πληρώθηκα. Τώρα αν δεν θέλει να πει ευχαριστώ, ας πάει στον ψυχίατρο. Εγώ έχω μάθει από το σπίτι μου να λέω κι ευχαριστώ και παρακαλώ και συγγνώμη κι από όλα. Κανονίζω με έναν καλλιτέχνη και τον στέλνω στην Αυστραλία για 3-4 εμφανίσεις. Γυρνώντας όλοι οι μουσικοί μου έφεραν από ένα δωράκι. Ο καλλιτέχνης μου, που του κανόνισα, τίποτα ούτε πράσινο φύλλο. Αδιαφορώ.» είπε ο Νίκος Μουρατίδης.

«Όταν μπήκα στην τηλεόραση να κάνω τα παιχνίδια που ήμουν κριτής, ήταν η πρώτη φορά, που χωρίς να δουλεύω, έπαιρνα πολύ καλά λεφτά. Πήγαινα κάθε Κυριακή, με έντυναν, έλεγα την γνώμη μου και μου έδιναν πολλά λεφτά» σχολίασε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουρατίδης.

 

zappit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares