Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Μουντιάλ 2022: Σοκαριστικές οι αντιδράσεις των Άγγλων στα πέναλτι

Ο Χάρι Κέιν πήρε πάνω του την ευθύνη για τον αποκλεισμό της Αγγλίας από τη Γαλλία με το χαμένο πέναλτι.

Σύμφωνα με το Onsports.gr, ο Χάρι Κέιν είχε την ευκαιρία να αλλάξει την ιστορία στο Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά έχασε το δεύτερο πέναλτι που εκτέλεσε στο 81ο λεπτό (σ.σ. είχε ισοφαρίσει από την «άσπρη βούλα» στο 54’) του προημιτελικού με την Γαλλία, που τελικά νίκησε με 2-1 και προκρίθηκε στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Ο Άγγλος επιθετικός της Τότεναμ, δήλωσε στο «ITV»: «Δημιουργήσαμε τις καλύτερες ευκαιρίες. Αλλά όλοι ξέρουμε, ότι τα μεγάλα ματς κρίνονται σε λεπτομέρειες. Και αυτές, γύρισαν υπέρ του αντιπάλου. Το πρώτο πέναλτι, ήταν εξαιρετικό και το δεύτερο δεν το έκανα όπως ήθελα. Είναι σαν να κτυπάς μια κλωτσιά στο πηγούνι και σίγουρα θα πονέσει. Όλο το ματς θα πονέσει, γιατί ήμασταν πολύ σίγουροι για αυτό που κάναμε. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου.

Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι κάθε τέσσερα χρόνια, δεν είναι ότι θα έχουμε άλλη μια ευκαιρία του χρόνου. Ομως, κάναμε ένα εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο και όλα κατέληξαν σε μια μικρή λεπτομέρεια, για την οποία αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν ανησυχώ για την ομάδα. Έχουμε μεγάλα ταλέντα και το Euro είναι σε ένα 1-1,5 χρόνο. Είναι ποδόσφαιρο, είναι αθλητισμός, μερικές φορές πρέπει να παίρνεις τα πράγματα χαλαρά και να προχωρήσεις».

Όσον αφορά τις αντιδράσεις των Άγγλων οπαδών στα πέναλτι, ήταν συγκλονιστικές.

 

cnn.gr

Shares