Σάββατο , 2 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

”Μου την πούλησε ο πατέρα της”! Αρνείται τα πάντα ο 35χρονος που κατηγορείται ότι ”φυλάκισε” και εξέδιδε 25χρονη στο Ηράκλειο…

Η απόλυτη φρίκη αναβιώνει στο Ηράκλειο, καθώς ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης της 25χρονης που την κρατούσαν με την βία σε σπίτι και την υποχρέωναν να εκδίδεται μέρα-νύχτα.


Η 25χρονη κοπέλα δεν έδωσε το “παρών” στο δικαστήριο στο Ηράκλειο, ενώ στην απολογία του, ο βασικός κατηγορούμενος, ένας 35χρονος Βούλγαρος, ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα με τη θέλησή της ήρθε στην Κρήτη, γνωρίζοντας τι “δουλειά” επρόκειτο να κάνει – ότι δηλαδή, το πρωί θα επαιτεί και το βράδυ θα εκδίδεται.

Ο ίδιος διαψεύδει ότι της υποσχέθηκε γάμο, ενώ, όπως είπε ο ίδιος ο πατέρας της ήταν εκείνος που του είπε: “Αν της θες, πάρτη με 2000 ευρώ”…

Ως εμπλεκόμενοι, και μάλιστα είναι προφυλακισμένοι, εκτός από τον 25χρονο Βούλγαρο συμπατριώτη της, φέρονται η μητέρα και η αδερφή του. Επίσης εμπλέκεται ένα ακόμα συγγενικό τους πρόσωπο.

Την ξυλοκοπούσαν και την εξανάγκαζαν να εκδίδεται
Και οι τέσσερις είχαν καταλυτικό ρόλο στο μαρτύριο που ζούσε η νεαρή κοπέλα αφού την κλείδωναν, την εξευτέλιζαν, την ξυλοκοπούσαν και την εξανάγκαζαν να συνευρίσκεται ερωτικά με πελάτες που τής κανόνιζαν για να βάζουν στην τσέπη τα χρήματα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Πάνω της είχαν στήσει οικογενειακή επιχείρηση σωματεμπορίας. Η 25χρονη συμπατριώτισσα τους είχε καταστεί για εκείνους «η κότα με τα χρυσά αυγά».

Για την απελευθέρωση της νεαρής μητέρας κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου μετά από σήμα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Η 25χρονη και ο 35χρονος είχαν γνωριστεί μέσω facebook. Η κοπέλα, η οποία ζούσε σε δύσκολες συνθήκες (είχε φθάσει στο σημείο ακόμα και να επαιτεί) πίστεψε όσα της έλεγε ο νεαρός, ο οποίος της έταξε ακόμα και γάμο. Δεν μπορούσε να υποψιαστεί ότι οι υποσχέσεις και οι όρκοι αγάπης έκρυβαν μία τεράστια παγίδα.

Πηγή: cretalive.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares