Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

«Μου είπε ότι έχει ακριβά γούστα», λέει ο σύζυγος της εγκύου για τον “φακελάκια” γιατρό

Με κυνικό τρόπο απαίτησε ένας μαιευτήρας δημόσιου νοσοκομείου της Αττικής φακελάκι από τον σύζυγο εγκύου λέγοντάς του μάλιστα ότι έχει ακριβά γούστα.

Ο μαιευτήρα απαίτησε να πάρει χρήματα κάτω από το τραπέζι και ο σύζυγος της εγκύου που τον κατήγγειλε μίλησε στον Alpha για όσα συνέβησαν.

«Εντάξει του λέω πόσα θέλεις. Μου λέει ”εμένα είναι ακριβά τα γούστα μου. Παίρνω 800 ευρώ για απλή γέννα και 1000 για καισαρική» ήταν αρχικά τα λόγια του συζύγου της εγκύου μεταφέροντας τον διάλογο που είχε με το γιατρό.

Στην αρχή είχε πει ότι δεν θέλει αμοιβή και μετά τη γέννα άλλαξε γνώμη. «Γιατρέ είναι πάρα πολλά τα χρήματα του λέω. Εγώ έχω να σου δώσω ένα 500αρικο. Θα ψάξω να τα βρω για να στα δώσω. Μου απαντάει ”500 είναι πολύ λίγα».

Ετσι ο άνδρας πήγε στην αστυνομία, τους είπε τι συμβαίνει και πήρε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα για να τα δώσει στο γιατρό. «Μου έκανε την κίνηση με τα δάχτυλα που κάνουμε για τα χρήματα. Του λέω γιατρέ έχω φέρει τα 500 ευρώ που μου είπατε και τα άλλα 500 στις 25 του μήνα. Τότε βγάζω τον φάκελο που μου έδωσαν οι αστυνομικοί, του τα δίνω, βγαίνω έξω και του την πέφτουν οι αστυνομικοί και τον έπιασαν».

 

Ο γιατρός οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ έρευνα για τον γιατρό δημοσίου μαιευτηρίου στην Αττική, ο οποίος συνελήφθη για “φακελάκι”, διέταξε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πλεύρης ζήτησε να ερευνηθούν τα περιστατικά που είχε αναλάβει ο συγκεκριμένος γιατρός το προηγούμενο διάστημα.

 

newsit.gr

Shares