Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

«Μου έχουν προσάψει σχέση με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και με τη Ζόζεφιν»

Petros_Iawkwvidhs

«Tα δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή απλά τα αντιμετωπίζω με χαμόγελο» τόνισε ο τραγουδιστής

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στις προσωπικές σχέσεις που του έχουν προσάψει κατά καιρούς. Ο τραγουδιστής έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, και για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια και για τη συνεργασία του με την Panic Records.

«Είμαι χαρούμενος με τη νέα μου συνεργασία με την Panik. Έγραφα στίχους από τα χρόνια του σχολείου, εκεί βγάζω όλα τα συναισθήματά μου, είναι δικές μου ιστορίες. Πολλές φορές δεν πιστεύω πώς κατάφερα να έρθω στην Αθήνα με δυο τραγούδια και σήμερα ο κόσμος να αγαπάει όλα τα τραγούδια μου» δήλωσε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Θα έγραφα τραγούδια για τη Eurovision, αλλά με ελληνικό στίχο, στα αγγλικά δεν τα καταφέρνω. Θα πήγαινα κριτική επιτροπή σε τάλεντ σόου. Η αδερφή μου είναι η λατρεία μου και πιστεύω ότι είναι εξαιρετική τραγουδίστρια» είπε ο Πέτρος Ιακωβίδης.

 

Ο τραγουδιστής, μιλώντας για την προσωπική του ζωή και τις «περιπέτειες» του με θαυμάστριες, σημείωσε: «Με έχει φλερτάρει θαυμάστρια. Πιστεύω πως ο άντρας πρέπει να φλερτάρει και κυρίως όταν μια γυναίκα του αρέσει δεν πρέπει να την αφήνει. Τα δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή απλά τα αντιμετωπίζω με χαμόγελο. Μου έχουν προσάψει σχέση με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, με τη Ζόζεφιν».

Πηγή: protothema.gr

Shares